Kaufi.dk

FORSIDEN  NYHEDER     RESULTATER   HUNDEHVALPEHISTORIELINKSKONTAKT

Drinks-kuldet

Hvalpekassen Planlagte hvalpe Drinks-kuldet Ideologi

Hvalpene er efter Vesterlyng's Comme Ci Comme Ca og Gleen Mhor's Jack the Ripper.
1 han og 3 tæver er født d. 23.10.2016.


Vægttabel

November 2017

De 4 drinks er alle blevet HD/AD fotograferet med super fine resultater. Gaja, Ester og Karla har A og 0 og Tjalfe har A/B og 0. Det kunne ikke være bedre, så vi er super glade.

Vi planlægger snarest et hvalpetræf for de 4 poppelopper og vi glæder os til at se hvalpe og ejere!

Søndag d. 18/12-2016

Så kom dagen. 8 uger gamle og klar til at flytte hjemmefra. Det er med en klump i halsen, men samtidig glæder jeg mig til at sende dem ud til 3 fantastiske familier. Tjalfe får lov at blive her hos os.
Vi ønsker hvalpene og deres nye familier STORT TILLYKKE og ser frem til at høre fra Jer og vi GLÆDER os til at se Jer igen!


Frk. Gul (Gaja) flytter til Aarhus sammen med Cecilie & Lasse


Frk. Rød (Ester) flytter til Kgs. Lyngby hvor hun skal bo med Rikke & Torben


Frk. Lilla (Karla) skal nyde tilværelsen sammen med Marika i Viborg.


Ester, Gaja, Tjalfe og Karla

Lørdag d. 17/12-2016

Så er det i morgen, at hvalpene flytter hjem til deres nye familier. Det er altså med en knude i maven, men jeg ved de får det SUPER godt. I dag har vi holdt fødselsdag for Michael og så kunne familien jo lige sige farvel til hvalpene. At vi var mange mennesker tog hvalpene meget afslappet - SKØNT!
Nu når de lige om lidt flytter hjemmefra, er der friske billeder af alle 4.

Hr. Blå (Tjalfe)

Hr Blå (Tjalfe)

Hr. Blå (Tjalfe)

Frk. Gul (Gaja)

Frk. Gul (Gaja)

Frk. Gul (Gaja)

Frk. Rød (Ester)

Frk. Rød (Ester)

Frk. Rød (Ester)

Frk. Lilla (Karla)

Frk. Lilla (Karla)

Frk. Lilla (Karla)

Torsdag d. 15/12-2016

Det er snart tid til, at hvalpene skal flytte hjemmefra. I dag har vi været hos dyrlægen, hvor hvalpene blev vaccineret og sundhedstjekket. Alt var som det skulle være og hvalpene var meget nysgerrige og fulde af gå-på-mod.
Senere på dagen fandt vi en fasan og en due frem som hvalpene synes var helt fantastisk at rende rundt med (så godt man nu kan når man kun er 7½ uge gammel)

Mandag d. 12/12-2016

Når man sidder på kontor på et plejecenter, så er man nødt til at komme forbi og vise hvalpe frem. Som sagt så gjort. Det var en stor succes for både hvalpene, personale og beboerne. Hvalpene var super nysgerrige og vil gerne undersøge en masse, men synes også det var rigtig hyggeligt at blive nusset med.
Til at transportere dem frem og tilbage fra bilen brugte vi en indkøbsvogn, det fungerede super fint.

Søndag d. 11/12-2016

I dag fylder hvalpene 7 uger og det kan mærkes, at de lige om lidt flytter hjemmefra. Hvalpene er nemlig blevet chippet i dag og har fået deres stambøger/navne. Chipningen tog de alle i stiv pote. Vi har også haft flere gæster, der gerne vil hilse på hvalpene inden de flytter hjemmefra. Og så har de fået taget de ugentlige billeder og har været på vægten (vægttabellen er opdateret).

Hr. Blå hedder Kaufi's Blue Lagoon
Frk. Lilla (Karla) hedder Kaufi's Tequila Sunrise
Frk. Gul (Gaja) hedder Kaufi's Pina Colada

Frk. Rød (Ester) hedder Kaufi's Cuba Libre

Hr Blå 7 uger

Hr Blå

Frk. Gul (Gaja) 7 uger

Frk. Gul (Gaja)

Frk. Lilla (Karla) 7 uger

Frk. Lilla (Karla)

Frk. Rød (Ester) 7 uger

Frk. Rød (Ester)

Lørdag d. 10/12-2016

I dag har været en spændende dag. Vi har nemlig haft Rikke Birk Nielsen til at teste vores hvalpe, inden de skulle fordeles ud til deres kommende ejere. Alle 4 hvalpe testede super fint og generelt om kuldet skriver hun følgende:
"
Jeg har i dag testet et dejligt kuld golden retriever hvalpe efter Tinke. Kuldet tæller 4 hvalpe, 3 tæver og 1 han. Alle hvalpene tester flot med hver deres forskellighed og nuancer. Alle hvalpe virker velnærede, sunde og raske. De er pæne i pelsen, har klare øjne og er alle friske og sociale. Tæven virker tilpas, social og imødekommende – hvalpegården står centralt i huset og alt bærer præg af, at der er lagt et stort og grundigt stykke arbejde i dette kuld. Generelt er hvalpene meget afbalancerede, hurtig trygge, tillidsfulde og nysgerrige."

Vi har selvfølgelig også gjort vores egne observationer igennem de sidste 7 uger, men det var meget interessant at følge testen på afstand. Den overraskede os ikke helt vildt meget - hvilket egentligt er dejligt da vi blev bekræftiget i vores egne observationer. Jeg har nedenfor lagt den samlede beskrivelse af hver enkelt hvalp ind.

Lilla: En dejlig kvik tæve, som hviler i sig selv. Hun er modig, tryg og nysgerrig – hun vil gerne samarbejde, men har også sin egen mening. Hun kan dog sagtens overtales til fx aflevering i apporteringslegen. Her er det vigtigt, at styrke samarbejdet mellem hund og fører, samt finde en belønning der har stor værdig for hende. Hun viser fin energi og drive. Hvis der er lidt fokus på værdien i belønning i det tættet samarbejde er hun en ukompliceret hvalp, der vil være dejlig at arbejde med. Hun vil egne sig til flere former for hundesport fx jagt, lydighed, spor, rally. Hun minder om blå han.

Rød: Skøn og samarbejdsvillig tæve, som meget gerne vil bruge TP i opgaverne. Hun er fornuftig og lader nysgerrigheden sejre, selv om hun forskrækkes. Hun er en ukompliceret tæve hvalp, som hviler i sig selv. Hun tester godt og viser gode takter – hun kan blive en rigtig fin træningshund til fx jagt, lydighed, rally eller spor.

Gul: Skøn og mild tæve, der tester flot. Hun vælger ind imellem ikke, at forholde sig til opgaven, må ikke forveksles med at hun er utryg. Hun vælger det blot fra – men da hun igen sættes i opgaven og skal forholde sig til det, så løser hun det fint. Hun er en tæve, som skal ”løftes” lidt i træningen, så selvtilliden styrkes og hun sættes i opgaven. På den måde vil hun vokse med opgaven og kan overskue mere. For den fører, som forstår det kan hun blive en dejlig træningshund til fx jagt, lydighed, rally eller spor.

Blå: Dejlig han, som viser fin overskud i testen. Han er modig, tryg og hviler fint i sig selv. Han har fin energi og drive på opgaverne, men skal lige overtales en smule omkring det tætte samarbejde i afleveringen. Her vil det være fint, at have fokus på værdien i belønningen.  Han minder meget om lilla Tæve her. Ellers er han ukompliceret og vil egne sig fint til jagt, lydighed, rally eller spor.

Fordelingen er blevet således at Frk. Rød (Ester) skal til Kgs. Lyngby og bo hos Rikke & Torben, Frk. Gul (Gaja) rejser til Aarhus og skal bo hos Cecilie & Lasse, Frk. Lilla (Karla) flytter til Viborg og skal nyde tilværelsen med Marika og Hr. Blå bliver her hos os.

Ester

Karla

Gaja

Hr. Blå

Fredag d. 09/12-2016

Vi har været på skovtur, hvor vi fik taget lidt billeder. Hvalpene elsker at komme på tur og er super gode til at køre i bil.

Søndag d. 04/12-2016

6 uger gamle! Og i løbet af ugen har hvalpene været på flere små køreture i bilen. Det tog de i stiv pote. Vi har været en tur på marker og i skoven. Da de kom ud af bilen i skoven, spadserede de rundt som om de havde været der 100 gange før. Mor-Tinke var også med og nød vidst en tur i skoven.
Hvalpene er flere gange i løbet af de sidste uger blevet præsenteret for vildt i form af duevinger og fasanvinger. De synes det er meget interessant og dufter spændende.

De går også mere og mere sammen med vores voksne hunde. Det er skønt med nye legekammerater og både Hodja og Vega er meget søde ved de små.

Søndag d. 27/11-2016

Så er hvalpene blevet 5 uger. Tiden går simpelthen så stærkt. I dag har vejret været godt, så vi har været meget ude. Det synes hvalpene er skønt. Vægttabellen er opdateret.

 

Lørdag d. 26/11-2016

Der sker virkelig meget i hvalpeland nu! Hvalpene har hver deres personligheder og vi nyder dem SÅ meget. De var ude for første gang i mandags og kommer ud så meget som muligt. Så render de ud og ind af havedøren som det passer dem. Vi har haft gæster og hvalpene har hilst på børn i flere forskellige aldre. De tager det hele i stiv pote og er generelt ret nysgerrige.
Onkel Hodja er en god legeonkel, hvorimod de forbinder Vega for meget med "mor" og "mad". Det kan Vega ikke helt forstå.
Vi har også haft dem på bordet et par gange, så her får i lige et billede af dem hver:

 
Frk. Lilla                                                                                        Frk. Rød

 
Frk. Gul                                                                                            Hr. Blå

 

Søndag d. 20/11-2016

4 uger gamle og tiden flyver af sted. De er blevet rigtig gode til at spise. De er også dagligt på tur uden for kassen, men vi mangler endnu at komme udenfor. Det regner hele tiden, så nu satser vi snart på noget tørvejr!

Tirsdag d. 15/11-2016

Så har poppelopperne fået mad for første gang. Det var lidt mærkeligt, men de fandt hurtigt ud af hvad man skulle med sådan noget mad.

Søndag d. 13/11-2016

Så er hvalpene blevet 3 uger gamle. I dag har vi holdt store-flyttedag så de nu er kommet over i en større kasse med noget mere plads til leg. De er nemlig begyndt at lege meget, dog ikke så længe af gangen. De er helt bevidste om lyde og kommer rendende når vi sætter os hos dem. Vi har haft mange besøg de sidste dage, så hvalpene har allerede hilst mange søde mennesker. Vægttabellen er blevet opdateret og de har fået deres første ormekur.
I løbet af de næste dage bliver de præsenteret for flere og flere ting i kassen. Lige nu er de udfordret godt på de glatte aviser og gulv, men så snart Tinke-mor kommer ind, så kan de sagtens stavre rundt på deres små ben. Så skal man nemlig være hurtig for at få en tår :-)
Tinke passer dem nu stadig til UG, men hun er begyndt at opholde sig mere og mere uden for kassen.

Rød

Lilla

Gul

Blå

Tirsdag d. 08/11-2016

Der sker virkelig ting og sager i hvalpekassen nu. De har fået besøg af "hr. hund" (bamse) og er blevet noget mere bevidste om hinanden. De er begyndt at smage lidt på hinanden og er ved at være gode til at gå på deres ben, selvom det stadig er noget vaklende. Her til aften var der meget liv i hvalpekassen og det virkede næsten som om at de kunne høre os. Michael sad og lavede lidt lyde og de kiggede og vippede lidt med deres små ører. Den næste tid bliver virkelig spændende!
Jeg er ikke så god til at få opdateret hjemmesiden dagligt, til gengæld bliver facebook-gruppen "Kennel Kaufi's hvalpe" opdateret hver dag, så hvis man er interesseret i at følge kuldet, er man velkommen til at søge om medlemsskab i gruppen.

Søndag d. 06/11-2016

Hvalpene er nu fyldt 2 uger og tager fint på i vægt. Allerede i torsdags havde de alle tredoblet deres fødselsvægt! I fredags begyndte vi at kunne skimme lillas øjne og i dag har alle 4 åbnet deres øjne. De er simpelthen blevet så søde nu. Ikke alle var lige villige til at vise dem da vi tog billeder, men mon ikke det nok skal komme.
Vi har også haft besøg af nogle super søde hvalpekøbere :-)
Billederne er i denne rækkefølge: blå, gul, lilla, rød

Mandag d. 31/10-2016

Bare lidt billeder, fordi det er hyggeligt!
Hvalpene har fundet ud af, at de kan kravle ind under tæppet. Det resulterede blandt andet i, at Blå i dag lå midt i kassen - men vel og mærket UNDER tæppet. Lilla fandt også vej ind under tæppet og blev lidt sur da hun ikke kunne finde ud :-)

Søndag d. 30/10-2016

I dag fylder 4-kløveret 1 uge. Der sker virkelig noget fra dag til dag. De er begyndt at ligge meget ved kanten af kassen under pindende og bliver ret sure når de ikke kan finde ud igen.... De er også begyndt at have ret mange lyde og det er ret så hyggeligt at sidde og høre/se på dem. Jeg kunne kigge på dem dagen lang!

Temaet for hvalpenes stamtavlenavne er besluttet og det bliver DRINKS!
Navnene burde også være på plads og bliver følgende:
Kaufi's Blue Lagoon
Kaufi's Tequila Sunrise
Kaufi's Cuba Libre
Kaufi's Pina Colada

 

Fredag d. 28/10-2016

Alt ånder fred og ro i hvalpekassen. Tinke passer hvalpene til UG og hvalpene stortrives. De spiser, sover, spiser, sover og engang imellem brokker de sig når de ikke kan finde mælkebaren. Alt er som det skal være. Jeg er begyndt at tro, at Tinke serverer fløde fra mælkebaren. Hvalpene tager flot på og har snart fordoblet deres fødselsvægt. Der sker noget for hver dag og nu er hvalpene begyndt at få fine sorte snuder og poter.

Onsdag d. 26/10-2016

I forbindelse med vejning har vi forsøgt os med de aller første "portræt-billeder" af de små.

Rød tæve

Lilla tæve

Gul tæve

Blå han

Tirsdag d. 25/10-2016

Lidt billeder af hvalpene, 2 døgn gamle.

Mandag d. 24/10-2016

Jeg kunne bruge evigheder på at kigge ned i hvalpekassen. Det er så fascinerende at se, hvordan en tæve instinktivt tager sig så godt af hvalpene. Tinke passer dem til UG og hvalpene ser ud til at stortrives. Hun forlader kun kassen når vi tager en snor på hende og "tvinger" hende ud for at besørge. Hun drikker og spiser - men kun når vi serverer det for hende i kassen. Så det får hun lov til. Vores stue er blevet indrettet med en luftmadras ved siden af hvalpekassen så jeg om natten kan have et øre på dem. Det er så hyggeligt med knirkelyde.
Beila er sendt på ferie i hvalpetiden, men Vega og Hodja tager det forholdsvis pænt. De er adskilt fra stuen med et børnegitter for at give Tinke fred og ro. De er meget nysgerrige og synes det er noget mystisk noget med lydene.
Hvalpene er blevet vejet i dag og har alle fire taget på. Vi er også i gang med at spekulere på hvilket tema/navne de små skal have.
Alle hvalpe er reserveret og vi ser frem til at byde hvalpekøberne velkomne om et par uger. Indtil da er her lukket for besøg så Tinke kan få ro til at passe hvalpene.
Jeg har oprettet en gruppe på facebook "Kennel Kaufi's hvalpe" hvor man er meget velkommen til at søge om medlemsskab og følge hvalpene.

Søndag d. 23/10-2016:

Tinke startede fredag nat med at være noget urolig. Pustede en del og traskede frem og tilbage mellem fødekassen, hundekurven og gulvet. Da fredag var dag 63 ifølge beregningen, var jeg begyndt at sove i stuen. Lørdag morgen var der faldet ro på og vi sov begge længe. Nogle dage før forventet fødsel begyndte jeg at tage temperatur på Tinke. Temperaturen falder til under 37grader og når den gør det så kan man forvente en fødsel indenfor 24 timer. Tinkes temperatur havde de sidste dage lagt ret stabilt på 37,8, men hele fredag havde den lagt på 37,5. Da jeg så tog temperaturen lørdag sen formiddag var den faldet til 36,9. Den lå der resten af lørdagen, hvor hun skiftede mellem at puste, grave i haven og sove. Søndag morgen var temperaturen stadig under 37gr.
Omkring kl. 13.15 kom der lidt fostervand og omkring kl. 13.30 begyndte hun at have veer af OK styrke. Kl. 13.45 havde hun gode, jævnlige veer. Og SÅ kom hvalpene endelig til verden. Der kom 1 lys han og 3 mørkere tæver.

Kl. 14.25: Blå han, 440g.
Kl. 14.40: Lilla tæve, 353g.
Kl. 14.50: Rød tæve, 365g.
Kl. 15.35: Gul tæve, 385g.

Forældre til hvalpene

Gleen Mhor's Jack the Ripper

HD: B
AD: 0
Øjne: 02.12.2015
prcd-PRA: Bærer
GR-PRA1: Fri
GR-PRA2: Fri
Ichthyosis: Fri

Exc. BK (Certifikatudstilling)
Bestået kvalifikationsprøve
1. præmie åbenklasse B+A
WT2 vinderklasse
Bestået DJU's apporteringsprøve
1. premie HP Elitklasse, Norge
2. vinder CK vinderklasse B-prøve
Bronzevinder, DM for hold-WT golden 2014
Udtaget til DM for hold 2014 region Centrum / bronzevinder
Bronzevinder for hold NM WT Golden 2013

Vesterlyng's Comme Ci Comme Ca

HD: A
AD: 0
Øjne: 10.08.2016
prcd-PRA: Fri
GR-PRA1: Fri
GR-PRA2: Fri
Ichtyosis: Fri

Exc.BK Plac. 1 CK, BTK, BIR CERT KLUBCERT
Exc.MK Plac. 1 CK 2. BTK R.CERT R.CACIB
Bestået brugsprøve
Bestået kvalifikationsprøve
WT3 begynderklasse
1. pr. begynderklasse - C
1. pr. begynderklasse - B
1. vinder DM beg. kl. golden 2016