Kaufi.dk

FORSIDEN  NYHEDER   RESULTATER  HUNDEHVALPEHISTORIELINKSKONTAKT

West Chamber New Look
"Freja"

Født: 05.03.2006

Vi har d. 02.09.2013 måtte sige farvel til vores skønne, smukke, dejlige Freja blot 7½ år gammel. Vores sidste oplevelse var til DKK Udstilling i Varde d. 25.08.2013. Samme eftermiddag faldt hun første gang om med kramper. Efterfølgende fulgte 8 forfærdelige dage med flere krampeanfald, dyrlægebesøg, test og forværrede symptomer. D. 02.09.2013 fik vi taget røntgen af hendes hjerne, som desværre viste at noget sad og trykkede hende i hjernen. Herefter var der ikke meget at gøre og vi valgte at sige farvel mens hun stadig var forholdsvis sig selv.
TAK for alt vores altid glade Freja. Vores første hund, der har lært os så meget.  Du var skyld i, at vi begyndte at træne i DRK, at vi begyndte at udstille. Du var skyld i, at vi fik øjnene op for denne "sport" og du er skyld i, at vi fortsætter med at have goldens. Du har givet os grå hår i forhold til træning, men du har samtidig givet os SÅ mange erfaringer og oplevelser som vi aldrig vil glemme.
På skue blev du bl.a. BIR og BIS1. Du bestod kvalifikationsprøven, hvilket kvalificerede os til at stille dig i brugshundeklassen på udstilling. Her fik du excellent og blev 1. vinder i brugshundeklassen med CK. Du har fået 1. præmie i begynderklasse på markprøve C, blev dagens bedste hund og blev samtidig DUAL-vinder! Du nåede at prøve kræfter med åben klasse, hvilket gav en 3. præmie.
Du er blevet 3. vinder og 5. vinder på uofficielle workingtester og bestået DJU apporteringsprøve med hhv. 27 og 28 point.
Vi skulle nå så meget endnu, men vi har heldigvis så mange gode minder.

Vi vil aldrig glemme dig og du vil altid være i vores hjerter!

HD: C/C
Albuer:
0/0
Brugsprøve:
Bestået

Udstillings- og skueresultater:
Udstilling, Brugshundeklasse - Excellent, 1.vinder med CK
DKK National udstilling, Varde, Brugshundeklasse - Excellent, 2. vinder
Udstilling, Åben klasse - Excellent
Skue, åben klasse - Exc., BIR, BIS1

Markprøveresultater:
DJU Apporteringsprøve - bestået m. 28 point ud af 30
DJU Apporteringsprøve - bestået m. 27 point ud af 30
Kvalifikationsprøve - bestået
B-prøve, begynderklasse - 2.pr.
Uoff. WT - 91 point og 3. vinder
Uoff. WT - 90 point og 5. vinder
Uoff. WT - bestået m. 77 point
C-prøve, begynderklasse - 1.pr., Bedste hund + DUALVINDER
C-prøve, begynderklasse - 1.pr.
C-prøve, åbenklasse - 3.pr.