Kaufi.dk

FORSIDEN  NYHEDER     RESULTATER   HUNDEHVALPEHISTORIELINKSKONTAKT

Historie

Vi hedder Cecilie og Michael og bor på landet lidt uden for Tarm.
Vi fik vores første golden retriever i januar 2007. Det var Freja (West Chamber New Look) som på daværende tidspunkt var 10 mdr. Vi overtog hende fra Cecilies forældre, som grundet nyopstået allergi ikke længere kunne have hende boende.
Det blev starten på det "hundeliv" vi nu lever. Freja var ikke ret god til at gå i snor, så første step var at finde et sted, hvor vi kunne gå til hundetræning.
"Vi skulle bare have en hund, der kunne gå pænt i snor"......

Tilfældigvis blev vi forslået at starte i Dansk Retriever Klub, som havde en træningsplads i Skjern. Vi startede.. blev grint af.. blev hjulpet.. og så blev vi bidt af det..
En sagde, at vores hund var pæn og om vi havde overvejet at stille hende på et skue. Vi anede ikke hvad det var, men på en eller anden måde kom vi af sted. Det var meget sjovt, selvom vi overhovedet ikke kunne finde ud af det. Så viste retriever-verden hvor fantastisk folket er! De hjalp os, trænede med os og roste os. Det gav os blod på tanden til mere og i 2008 blev familien forøget med endnu en dejlig golden retriever, Beila (FarmXena Mount Lhotse). Vi forsøgte at kigge på sundheden og fandt da også en kombination med et højt HD-index og med en tæve der gerne vil arbejde.
Beila udviklede underbid og kunne derfor ikke udstilles. Til gengæld havde hun en ekstrem iver for at arbejde og alt tegnede godt.
Vi trænede hver vores hund og det begyndte at blive en livsstil.
Beila begyndte desværre at stoppe op ved vandkanten når hun skulle i vand. Det begrænsede os gevaldigt på prøver og det indkasserede oftest et 0.

I 2012 besluttede vi os for at købe endnu en golden. Vi vil super gerne på prøver og udstillinger og jeg kunne desværre ikke bruge Beila som jeg gerne ville. Desuden var vi nu blevet en del mere bevidste om, hvad vi søgte hos en golden retriever og havde fået øget vores omgangskreds med hundefolk der meget gerne vil hjælpe os.
Valget faldt på Kennel Vesterlyng, hvor vi i december 2012 hentede Tinke (Vesterlyng's Comme Ci Comme Ca) hjem.

Tiden gik med udstillinger og træning. I 2013 købte vi vores eget hus som selvfølgelig skulle leve op til de krav vi har omkring vores hundehold og fremtidsdrømme :-)
I august 2013 bliver Freja pludselig syg og måtte aflives. En stor sorg, og vi savner hende stadig enormt.
Michael havde mistet hans træningspartner og efter at have sundet os, fandt vi en lækker kombination som Michael gerne vil have hund efter. Denne gang vil Michael gerne prøve en hanhund.
I maj 2014 hentede vi derfor vores første hanhund, Hodja (Dusky Sound's Upper Class) hos Marlene og Lasse Birkebæk (Kennel Falkirk's).
I Januar 2015 blev familien endnu engang øget med en skøn golden, Vega (Falkirk's Cleared For Take-Off). Hun er en udstationeringstæve fra Lasse og Marlene (Kennel Falkirk's).

I oktober 2016 fik vi vores første kuld hvalpe, hvor vi har beholdt Tjalfe (Kaufi's Blue Lagoon).

Vi har hele tiden sagt, at hvis vi skal opdrætte et kuld hvalpe, så skal det være fordi vi synes vores hunde kan bidrage med noget til racen. Vores mål er, at lave pæne golden retrievere der kan begå sig på udstilling og som elsker at arbejde og vi synes at vi har nogle golden retrievere der lever op til det, vi gerne vil fremadrettet.
Derfor tog jeg i februar 2015 DKK's opdrætterkursus og har efterfølgende fået kennelnavnet "Kennel Kaufi's". 

En stor del af vores tid går med hundene. Vi tager i skoven og til søen, vi træner og hygger os, tager af sted til skuer, udstillinger og prøver og hygger os med alle de andre tossede hundefolk :-)