Kaufi.dk

FORSIDEN  NYHEDER     RESULTATER   HUNDEHVALPEHISTORIELINKSKONTAKT

Hvalpe

Hvalpekassen Planlagte kuld Drinks-kuldet (2016) Sky-kuldet (2020)Ideologi

Vega har født 8 fine hvalpe d. 17/3-21.
ALLE HVALPE ER RESERVERET!Alle hvalpe fra os stambogsføres i Dansk Kennel Klub.

En hvalp fra os sælges med:
DKK stambog
DKK købekontrakt
Registreret i Dansk Hunderegister
Chipmærkning
Ormekur inden afrejse

Sundhedsattest fra dyrlægen incl. 1. vaccination
Sundhedsbog
Råd og vejledning om fodring, opdragelse og træning
Krav om HD/AD røntgenfotografering omkring 1-års alderen

Hvalpene fødes og vokser op inde i huset og vi vil gøre et stort stykke arbejde for at præge og socialisere dem inden de skal flytte ud til deres nye familier. Vores hvalpe kommer til at blive præsenteret for vildt, skud, køkkenmaskiner, støvsugere, musik, tv, andre hunde, børn og voksne, køreture og dyrlægen. Derudover vil vores hvalpe, afhængig af årstiden, komme med i skoven, i byen og/eller til søen. Vores hvalpe kommer til at gå sammen med vores andre hunde når vi er hjemme, så de lærer at interagere med andre voksne hunde end kun deres mor.

Valg af hvalp

Vi forventer at hvalpekøbere besøger hvalpene minimum to gange og gennem besøg og samtaler finder vi frem til den hvalp, der passer bedst til netop jer og jeres forventninger.
Når hvalpene er omkring 7 uger gamle, vil de blive hvalpetestet. Sammen med vores observationer og kendskab til hvalpene vil hvalpetesten danne baggrund for placering af den enkelte hvalp. Man får derfor ikke lov til selv at vælge hvalp hos os.

Hvalpekøb/salg - en tillidssag

Da vi gør et stort arbejde ud af vores opdræt, gør vi os også umage med at vælge vores hvalpekøbere.Vi ønsker at møde kommende hvalpekøbere inden vi sammen tager beslutningen om, om en hvalp fra os er det rette valg. Når vi vælger vores hvalpekøbere sker det først efter et møde med os og vores hunde og hvor hvalpekøberne efterfølgende har haft mulighed for at tænke over det.
Det er vigtigt for os, at der er den rette kemi i mellem os og hvalpekøberne da vi gerne fremadrettet vil have et godt samarbejde. Det er vigtigt at hvalpekøberne føler sig trygge ved at købe hvalp fra os.

Da vi har et ønske om, at vores hvalpekøbere "oplever" den hundeverden, en Golden Retriever åbner dørene for, er vi altid klar med råd og vejledning ift. skuer, udstillinger, trimning og træning. Vi vil forsøge at finde et arrangement (et skue), hvor flest muligt kan deltage på så vi dagen igennem kan introducere og fortælle hvad det går ud på.
Det er samtidig god træning for hvalpen at komme ud og blive socialiseret i den store verden.

Vi ønsker at holde hvalpetræf et par måneder efter hvalpene er flyttet hjemmefra og igen når de fylder 1 år.
Her er der mulighed for at møde hvalpens søskende og udveksle erfaringer og gode råd.

Vi har et krav om, at hvalpene HD/AD røntgenfotograferes omkring 1 års alderen.
Resultaterne bruger vi som redskab til vores fremtidige avlsarbejde.
Vi vil forsøge at samle hvalpene til en fælles HD/AD fotografering.

 

Har I spørgsmål er I velkommen til at kontakte os på e-mail: Cecilie@kaufi.dk