Kaufi.dk

FORSIDEN   NYHEDER     RESULTATER  HUNDEHVALPEHISTORIELINKSKONTAKT

Nyheder 2019 Nyheder 2018 Nyheder 2017 Nyheder 2016 Nyheder 2015
Nyheder 2014 Nyheder 2013 Nyheder 2012 Nyheder 2011

Nyheder 2014

D. 07.12.2014 - Brugsprøve i hus!

I dag er Hodja præcis 9 mdr. DRK Midtjylland afholdte brugsprøve i Holstebro, hvor vi "tog chancen" og meldte Hodja til. Han kan alle elementer, men alt kan jo ske når man har med hunde - specielt de unge - at gøre. Men Hodja klarede det til UG med kryds og slange og bestod med MAX point! (40 point) Jubiii!!!
Også Hodjas bror Alvin og en spids-søster (fra det andet kuld opdrætter havde samtidig med basserne) bestod, den ene med 39 og den anden med max. Det er da ret sejt :-)


Fra venstre: Alvin, Bonnie & Hodja

----

D. 1+2.11.2014 - Udstilling i Herning

Tinke har været til dobbeltudstilling i Herning i denne weekend :-) Begge dage fik hun excellent. Det var nogle ret store åben klasser. Søndag blev hun "valgt fra" lige inden placeringsrækkefølgen. Elsker min lille prinsesse, der bare står i ringen med logrende hale og ser fantastisk ud!

----

D. 19.10.2014 - Uoff. WT

Tinke har været på uofficel working test i Skjern. Hun kom igennem uden at få det berygtede "0", men der er helt klart plads til forbedringer. Vi er klar igen til foråret!

----

D. 20+21.09.2014 - Skueresultater :-)

Weekenden har stået i hundenes tegn, da vi lørdag var til skue i Kulsø, afholdt af DRK Centrum og søndag til skue i Karup, afholdt af DRK midtjylland.
Lørdag fik Hodja SL og blev 1. vinder i hvalpeklassen og efterfølgende BIM - slået af søster Cirka :-)
Tinke fik excellent og blev 2. vinder i åben klasse.

Søndag fik Hodja SL og blev 3. vinder i hvalpeklassen, slået af hans to smukke brødre :-) Tinke fik igen excellent og blev 2. vinder i åben klasse.

TAK til hyggeligt selskab hele weekenden, altid fantastisk at være sammen med andre hundeentusiaster!

----

D. 14.09.2014 - Nye billeder!

Så er hjemmesiden opdateret og der er nye billeder af både Hodja, Tinke og Beila under deres egne sider! :-)

-----

D. 13.07.2014 - Udstilling i Hedensted

DRK afholdte udstilling i Hedensted og vi havde Hodja & Tinke med.
Hodja fik SL og blev 1. vinder i babyklassen og blev BIR baby :-) Vi ventede heeeele dagen i regnvejr og han sluttede af som BIS3 Baby - Juhuu !

Tinke fik excellent og blev 2. vinder i mellemklassen.

-----

D. 21.06.2014 - Udstilling i Vejen

Det var ved at være tid til endnu en udstilling, så jeg havde tilmeldt Tinke til DKK udstilling i Vejen. Jeg var selv af sted, men havde selskab af mine forældre og søstre som kiggede til mig en gang imellem. De var af sted med deres lille hundehvalp.

Det var LIGE ved og NÆSTEN! Tinke vandt mellemklassen med exc. og CK og blev 2. bedste tæve med Reserve Cert. og Reserve CACIB! Sikke en skøn dag :-)

----------

D. 14.06.2014 - Uoff. WT, Fjellerup

I dag tog vi turen til Fjellerup strand - en lang tur, men hvor der er et fantastisk terræn/natur. Hodja og Michael deltog på baby-WT og blev 2. vinder med hhv. 19, 19 og 20 point. Han er en vidunderlig hundehvalp, ham Hodja. Tager alt med ophøjet ro og er utrolig lærenem. Det tegner godt for fremtiden!

Tinke deltog også og arbejdede godt dagen igennem, men missede en markering og knaldede på en post, så det gav et par 0'er. Det der var vigtigst for mig var, at hun var på hele dagen og ikke gik kold på sidste post, selvom det var et søg. Min fantastisk hundepige!

----------

D. 29.05.2014 - DRK Skue i Bække

Igen i dag tog vi turen til Bække. Hodja skulle socialiseres og var derfor tilmeldt i babyklassen på skuet. Tinke var med som selskabshund og jeg havde tilmeldt hende i åben klasse.
Det endte med at blive en lang dag, for Hodja blev BIR Baby og Tinke blev BIR, så vi skulle vente til slut med at konkurrere i BIS-konkurrencerne. Men det var ventetiden værd, for sørme om ikke begge mine guldklumper sluttede af som hhv. BIS1 Baby og BIS1!! Det er ikke hver dag man prøver det. Deres super flotte kritikker kan læses under resultater. Forhåbentligt følger der ståbilleder en af de nærmeste dage :-)

-------

D. 25.05.2014 - Golden-dag i Bække

Raceledelsen for Golden Retriever afholder hvert år Golden-dag, et i Jylland og et på Sjælland. Vi deltog i Jylland, Bække i går d. 24.05.2014. Vi havde en helt fantastisk dag, med rigtig godt vejr (lidt for varmt for hundene) i selskab med en masse andre golden-tosser..
Vi havde alle 3 hunde med, Hodja var på skue og på baby-WT, Tinke på skue og på sin første WT, hvor hun stillede i begynderklassen og Beila fik lov at prøve begynderklassen på WT'en sammen med Michael. Det gik godt med dem alle, hvilket selvfølgelig var en bonus oven på en skøn dag.

Resultaterne kan læses HER hvis der er nogle nysgerrige sjæle.
Og så får i lige et fælles-foto af vores vidundere!


Hodja (10 uger), Tinke (18 mdr.) og Beila (6 år)

--------

D. 03.05.2014 - Hodja

Så blev det endelig d. 02. maj - en længe ventet dato! Vi har hentet vores nye familiemedlem og han tager det hele i stiv pote. Han er skøn, dejlig, vidunderlig, tillidsfuld og fuld af gå-på-mod. Tøserne, specielt Beila, skal lige vende sig til ham - men mon ikke det hele nok skal gå :-)


Hodja & Tinke

-------

D. 26.04.2014 - Golden-udstilling

I mens vi venter på vores nye vidunder, har vi været på goldenudstilling med Tinke. Hun blev for første gang stillet i mellemklassen, kun lige 18 mdr. gammel. Hun klarede sig rigtig fint og fik en flot kritik med fra dommeren. Hun fik excellent og blev 3. vinder. Kritikken kan læses under resultater.

Vi havde en skøn dag i selskab med søde hundemennesker! Efterfølgende var vi hjemme hos Lasse og Marlene for at se hvalpene. De er så fine alle sammen, og vi har udvalgt hvem der skal med os hjem d. 02. maj :-)

-------

Marts, 2014 - Nyt familiemedlem på vej!

Bedre sent end aldrig, en opdatering skal der til.
Tinke er gået i sin første løbetid, så træningsmæssigt står det lidt stille lige nu. Den har været længe undervejs, men dejligt at den bliver overstået inden foråret rigtig går i gang.

Vi venter på vores nyeste familiemedlem. Vi vil gerne have en hanhund denne gang. Det bliver primært Michaels hund, dvs. det er ham der kommer til at træne med prinsen. Jeg håber dog på, at kunne komme på lidt skuer og udstillinger, men nu må vi se!
Hvalpen er klar til at flytte hjemmefra d. 02.05.2014 og vi glæder os! Vi har lavet en side til ham, her på hjemmesiden, så nysgerrige sjæle også kan følge ham :-)

-----

D. 15.02.2014 - Officiel working test

HURRAA!! Udover at det i dag er min 25-års fødselsdag, så havde jeg fået lokket Michael af sted på Golden Retrievernes officielle working test i Kulsø. Og hvor var det godt jeg fik lokket ham af sted! Han stillede op med Beila - som jeg normalt træner med. Men da han ikke har nogen hund, efter vi desværre måtte sige farvel til Freja, så kunne han da låne Beila.

Og sørme om de ikke bestod  begynderklassen med 108 point ud af 120 - og samtidig blev WT3!! Jeg er SÅ stolt af dem begge to, fantastisk!