Kaufi.dk

FORSIDEN   NYHEDER     RESULTATER  HUNDEHVALPEHISTORIELINKSKONTAKT

Nyheder 2019 Nyheder 2018 Nyheder 2017 Nyheder 2016 Nyheder 2015
Nyheder 2014 Nyheder 2013 Nyheder 2012 Nyheder 2011

Nyheder 2015

24.12.2015 - Glædelig jul og godt nytår
Så er året ved at være ved vejs ende og vi vil gerne benytte muligheden for at ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.
Vi takker for året der er gået og håber på mange flere oplevelser i 2016.

12.12.2015 - Juleskue i Nørager, DRK Nordjylland
Så har vi været til årets sidste skue - juleskue i Nørager. Vi havde selskab af et par af Vegas brødre + Marlene Birkebæk. Super hyggeligt. Vega fik VG i juniorklassen og Tinke fik Exc, 1. vinder i brugshundeklasen og BIM Brugshund. Da vi kom til hallen om morgen, anede jeg at Tinkes hale havde tendens til watertail. I løbet af dagen blev det værre - ærgerligt.
Hodja var med som selskabshund.

06.12.2015 - Adventsapportering, i den gode sags tjeneste
Lige for tiden træner vi hos Potepower.dk /Pernille Lillevang. Det er super god og inspirerende træning. Hun havde arrangeret en "adventsapportering" hvor der blev samlet ind til "apporterer for livet - mod cancer". En super god og hyggelig dag.
Adventsapporteringen bestod af en lille working test med 3 poster. Vega var med - for første gang på "prøve". Jeg synes hun klarede det super fint og bevarede roen når der blev skudt og kastet. Til slut var koncentrationen dog forsvundet og det blev sværere at holde sig fra den søde kaster og den søde dommer som hun synes skulle have dummyen.
Hodja var også med og gik en fin prøve. Nu glæder vi os til næste år, som gerne skulle byde på en masse prøver :-)

01.12.2015 - Røntgen-resultater
Så kom der endelig svar på HD og AD billederne! Vega har B/B og 0/0. Jubiiii! Nu ser vi frem til det kommende år som forhåbentligt står på en masse fantastiske oplevelser.

D. 15.11.2015 - Vegas 1-års fødselsdag
I dag fylder banditten 1 år. Det blev fejret på Mors hvor hele kuldet var samlet og fik taget HD+AD billeder. Nu venter vi bare i spænding!

D. 14.11.2015 - Mentalbeskrivelse
Hodja har i dag gennemført DKKs mentalbeskrivelse. Forhåbentligt kommer der nogle billeder fra dagen senere :-)

D. 08.11.2015 - Årets sidste uofficielle working-test
Dagen blev brugt i Borris-lejren, ikke langt fra hvor vi bor. DRK Midtjylland afholdt årets sidste uofficielle working-test. Tinke og Hodja var tilmeldt, begge i begynderklassen.
Desværre fik de begge et 0 på en post og dermed kunne de ikke bestå prøven. Det var en spændende og udfordrende prøve hvor begge hunde viste noget godt arbejde :-) En af posterne indebar at skulle over en å og hente en god lang markering på den anden side.
Tinke fik 15 - 14 - 0 - 20 - 17 point. De fleste point blev trukket pga. føreren (ja ja - førerfejl) ikke kunne holde sin mund....... Det viser vidst bare at jeg skal lære at stole på hende. Hodja fik 19 - 0 - 0 -17 - 10 point. Der røg blandt andet 5 point for en omstart i et retningsbestemt søg.

Vi er klar igen i 2016!

D. 01.11.2015 - Weekenden brugt til International DKK udstilling i Herning

Denne weekend er blevet brugt i Herning med en masse smukke hunde og godt selskab. Vega og Tinke var tilmeldt begge dage i hhv. juniorklassen og brugshundeklassen.
Lørdag fik Vega excellent og Tinke fik excellent, 1. vinder med CK.
Søndag fik Vega Very Good og Tinke fik excellent, 2. vinder.


Tinke, lørdag i ringen
(TAK til Vagn Donskov for billedet!)


Vega i ringen søndag


Tinke i ringen søndag


Tinke i brugshundeklassen søndag

D. 25.10.2015 - Nye billeder i Hodjas galleri
Vi har været ude at træne med Marlene & Lasse. Det kom der nogle fantastiske billeder ud af - De kan ses i Hodjas galleri 2015

D. 05.10.2015 - Icthyosis-resultater og Kennelmærke
Så kom de sidste DNA resultater på Hodja, Tinke og Vega endelig! Tinke og Hodja er FRI/CLEAR for icthyosis. Vega er bærer/carrier.

Jeg har desuden fået godkendt kennelmærke hos DKK, så nu kan jeg officielt bruge "Kennel Kaufi's".

D. 22.09.2015 - DNA-resultater
 Hodja og Tinke er blevet testet for prcd-PRA + ichtyosis. I dag fik vi svar på prcd-PRA. Tinke er fri/clear og Hodja er bærer/carrier.

D. 20.09.2015 - Ingen hvalpe i denne omgang
 
I fredags blev Tinke scannet og der var desværre ingen hvalpe i denne omgang. Vi forventer at parre Tinke i næste løbetid til forår/sommer 2016.

D. 23.08.2015 - Golden-weekend
Hele weekenden har vi tilbragt på sjælland, hvor der var golden-udstilling og golden-markprøve. Resultaterne kan vi ikke prale med, men vi havde en super hyggelig weekend i godt selskab. Tinke valgte at gå i løbetid på et ret upraktisk tidspunkt - Sådan er det vel altid? Det betød, at hun har været højløbsk hele weekenden og Hodja synes hun var helt fantastisk. Søndag var Michael og Hodja til kvalifikationsprøve. De bestod desværre ikke, men vi kan da mistænke om højløbske Tinke havde sat sine spor. Vi prøver igen.

 Uge 32 - Campinghunde!
 Vi har været på telttur de sidste par dage og havde Vega, Hodja og Tinke med. Beila blev sendt i pasning da hun ikke er så god til at være helt tæt - og det er altså nødvendigt
 når man sover i telt :-) Hundene tog det super pænt og fik mange rosende ord fra de andre campister. Vi fik badet og gået nogle skønne ture i Silkeborg-området.


 05.08.2015 - Øjenlysning
 Tinke og Hodja er i dag blevet øjenlyst - Begge er øjenlyst fri - JUHUU :-)

 20. + 21.06.2015 - DKK udstilling i Vejen
 Denne weekend har stået på dobbeltudstilling i Vejen. Tinke var tilmeldt begge dage i brugshundeklassen. Vega var i hvalpeklassen om lørdagen.
 Vega fik SL og Tinke fik excellent og blev 1. vinder. Søndag blev dagen hvor Tinke fik sit 2. VG på CV'et ud af 15 udstillinger. VG'et er der ikke noget i vejen med, men
 kritikken overraskede mig :-) Vi må på den igen ;-)

 13.06.2015 - UWT i Fjellerup
 Hodja og Tinke har været på UWT i Fjellerup. Michael gik op med begge to. Desværre inkasserede Tinke et 0 på en af posterne og kunne derfor ikke bestå. Til gengæld
 bestod Hodja hans første uofficielle WT med 80 ud af 100 point :-) Dygtig dreng!

 07.06.2015 - Udstilling i Næstved
Marlene og jeg været på tur til Sjælland, hvor DRK holdte udstilling i Næstved. Tinke fik excellent og blev 2. vinder med CK i Brugshundeklassen. Vi havde en knald hyggelig dag :-)

30.05.2015 - Tripplearrangement i Ulfborg

Så har vi endnu engang været afsted, DRK Midtjylland afholdt tripplearrangement i Ulfborg Kjærgaard.
Vega og Tinke var tilmeldt på skuet og Tinke ligeledes på markprøven. Der var tæt kamp om dual-pokalen, alle 3 hunde i BIS konkurrencen på skuet, deltog også på markprøven, 2 havde fået en 2. præmie og den sidste en 1. præmie, hvor også DUAL-pokalen gik til.
Det er ret sjovt, at kunne være "med" på disse dual/tripplearrangementer. Deres resultater kan ses under "resultater".


Tinke 2½ år


Tinke BIR på skuet


Bedste tæve 1-4 til skuet i Ulfborg Kjærgaard

23.05.2015 - Golden Tripplearrangement

Uh, en hel dag kun i selskab med Golden Retrievere! Det kunne kun blive en god dag og det blev det også, bare uden praleresultater ;) Vega blev stillet på skuet i hvalpeklasse + på Uofficiel WT i hvalpe/grøn klasse. Hodja stillede i juniorklassen på skuet + på uofficiel WT i begynderklassen. Tinke stillede i brugshundeklassen på skuet, på uofficiel WT i begynderklassen og på DJU apporteringsprøve.


Hodja på skue


Tinke på skue


Vega med præmie

14.05.2015 - Dual-dag i Bække

I dag har vi været til Dual-dag i Bække. Vega stillede i baby-klassen på skuet og Tinke i brugshundeklassen på skuet. Vega fik SL, 1. vinder, BIR Baby og BIS2 Baby. Tinke fik excellent, 2. vinder og BTK2. Derudover blev hun BIR og BIS2 Brugshund.
Tinke havde også debut på markprøve C og fik en flot 2. præmie.
Kritikker og resultater kan læses under "resultater".


Vega knap 6 mdr. gammel


Tinke på markprøve

26.04.2015 - Kvalifikationsprøve

I dag har Tinke bestået Dansk Retriever Klubs kvalifikationsprøve :-)
Dommeren skrev som sammenfattende vurdering: En god veltrænet golden der løser opgaverne pænt og sikkert, viser god næse, pæne opsamlinger og afleveringer, er en god vildtfinder.
Resten af kritikken kan læses under resultater.

Kvalifikationsprøven er adgangsgivende til brugshundeklassen på udstillinger.

11.04.2015 - Golden udstilling

Vi har brugt dagen sammen med en masse andre golden tosser! Vega blev stillet i babyklassen, Hodja var med i juniorklassen og Tinke i åben klasse.
Vega fik SL og blev 2. vinder, Hodja fik excellent og Tinke fik excellent. Deres kritikker kan læses under resultater.

21.03.2015 - Officiel WT

Tinke har været på sin første officielle WT. Hun bestod med 100 ud af 120 point! SÅDAN! Hun måtte lige korrigeres lidt på en post og det kostede en del - men skidt, hellere det, end at hun troede hun måtte lave løjer på flere poster.

Hodja og Vega var på den uofficielle del af WT'en. Hodja var super dygtig og Vega tog det hele, både skud og mange hunde i stiv pote. Hun fik også sin første markering - endda kastet af en fremmed. Det var en super dejlig dag.

15.03.2015 - Skue i Vonge

Vi har været på skue i Vonge, hvor vi havde Hodja og Vega med. Det var første skue for Vega, men prinsessen tog det hele i stiv pote. Hodja fik excellent, 1. vinder i juniorklassen og endte som 2. bedste han. Vega fik SL, blev 1. vinder i babyklassen og sluttede af som BIM Baby - slået af sin smukke bror :-)

Kritikker kan læses under "resultater"

12.03.2015 - Sundhedsresultater!

JUBIIII! Der er kommet HD og AD resultater på Hodja. A og 0!!! Det kunne jo ikke blive bedre. Prinsen fyldte 1 år d. 7/3 :-) Og foråret står på træning og forhåbentligt nogle prøver..

01.02.2015 - DKK opdrætterkursus

I weekenden har jeg været på DKKs opdrætter kursus og må nu bruge DKKs opdrætter-logo :-)

D. 17.01.2015 - Falkirk's Cleared For Take-off

Vi har fået endnu et medlem af flokken - Lille "Vega" som kommer fra Kennel Falkirk's. Hun er en halvsøster til Hodja, da de har samme mor. Faderen til Vega er Tinkes bror Touche som bor hos Tinkes opdrætter. Vega er samejet med Kennel Falkirk's men bor her hos os. Hun flyttede ind i går og er helt igennem vidunderlig.
Hun har selvfølgelig fået sin egen side her på hjemmesiden :-)

--------

D. 11.01.2015 - Skue i Århus

Årets første arrangement blev DRK skue i Århus :-) Lidt spontant, da vi dagen forinden besluttede os for at tage af sted. Tinke og Hodja blev tilmeldt - Hodja i juniorklassen og Tinke i CK-klassen (En klasse for hunde der har fået CK på en udstilling).
Det var en lidt lang, men SUPER hyggelig dag i selskab med Hodjas opdrætter, Marlene & Hodjas søster Cirka.
Hodja fik excellent og blev 2. vinder i juniorklassen og Tinke fik excellent og blev 2. vinder i CK-klassen. Deres kritikker kan læses under "resultater".