Kaufi.dk

FORSIDEN   NYHEDER     RESULTATER  HUNDEHVALPEHISTORIELINKSKONTAKT

Nyheder 2019 Nyheder 2018 Nyheder 2017 Nyheder 2016 Nyheder 2015
Nyheder 2014 Nyheder 2013 Nyheder 2012 Nyheder 2011

Nyheder 2016

18.12.2016 - En tur i lufthavnen

Tjalfe og jeg har haft mulighed for at komme en tur i lufthavnen. Han var en rigtig sej lille hundehvalp!

https://youtu.be/6g7gkrhZf9w

 

24.12.2016 - Glædelig jul!

18.12.2016 - Tjalfe

Så er hvalpene flyttet hjemmefra. Under "hvalpe" og "drinks-kuldet" er det muligt at læse om de 8 uger, de har boet hos os. Det har været helt fantastisk. Tjalfe får lov at blive boende her hos os og jeg glæder mig meget til at se hvad han bliver for en. Jeg er allerede dybt forelsket!
Om ikke længe får han også hans egen side.

26.11.2016 - DKK skue i Lyne

Hvalpenes side bliver opdateret ca. en gang om ugen. Resten foregår i facebook-gruppen "Kennel Kaufi's hvalpe".
I dag har Vega og jeg været på DKK skue i Lyne. Hun fik excellent og blev 2. vinder i åben klasse. Vega fyldte 2 år d. 15. november, så det er første gang i åben klasse.

28.10.2016 - Hvalpenes egen side

Så har hvalpene endelig fået deres egen side. Den findes under "Hvalpe" og "Drinks-kuldet". Vi har nemlig besluttet at temaet for kuldets navne skal være drinks. Hvalpenes side vil jævnligt blive opdateret.

24.10.2016 - Hvalpeland

Jeg kunne bruge evigheder på at kigge ned i hvalpekassen. Det er så fascinerende at se, hvordan en tæve instinktivt tager sig så godt af hvalpene. Tinke passer dem til UG og hvalpene ser ud til at stortrives. Hun forlader kun kassen når vi tager en snor på hende og "tvinger" hende ud for at besørge. Hun drikker og spiser - men kun når vi serverer det for hende i kassen. Så det får hun lov til. Vores stue er blevet indrettet med en luftmadras ved siden af hvalpekassen så jeg om natten kan have et øre på dem. Det er så hyggeligt med knirkelyde.
Beila er sendt på ferie i hvalpetiden, men Vega og Hodja tager det forholdsvis pænt. De er adskilt fra stuen med et børnegitter for at give Tinke fred og ro. De er meget nysgerrige og synes det er noget mystisk noget med lydene.
Hvalpene er blevet vejet i dag og har alle fire taget på. Vi er også i gang med at spekulere på hvilket tema/navne de små skal have.
Alle hvalpe er reserveret og vi ser frem til at byde hvalpekøberne velkomne om et par uger. Indtil da er her lukket for besøg så Tinke kan få ro til at passe hvalpene.
Og ja, i går skrev jeg at hvalpesiden vil blive opdateret, men den ene time har taget den anden i dag. I morgen får jeg det gjort! Til gengæld har jeg oprettet en gruppe på facebook "Kennel Kaufi's hvalpe" hvor man er meget velkommen til at søge om medlemsskab og følge hvalpene. Gruppen er lige nu offentlig, men bliver lukket når der er gået et par dage og dem der vil være med har haft nem adgang til at finde den.

  23/10-2016 24/10-2016 25/10-2016               
Blå han (født kl. 14.25) 440g 481g 578g        
Lilla tæve (født kl. 14.40) 353g 390g 436g        
Rød tæve (født kl. 14.50) 365g 391g 460g        
Gul tæve (født kl. 15.35) 385g 415g 490g        

23.10.2016 - Så er der hvalpe i hvalpekassen

I dag har Tinke født 4 skønne hvalpe. Allerede fredag nat begyndte hun at være urolig. Lørdag formiddag gik hun fra foderet og  temperaturen faldt til under 37gr. og hele lørdag + natten gik med skiftevis at puste, sove og grave. Søndag omkring kl. 13.15 gik fostervandet og kl. 13.35 begyndte hun at få veer af OK styrke. Kl. 13.45 tog veerne til og hun havde nogle gode jævnlige veer.

Kl. 14.25 meldte første hvalp sin ankomst, en stor, fin, lys hanhund (blå) på 440g.
Kl. 14.40 - lilla tæve 353g.
Kl. 14.50 - Orange tæve 365g.
Kl. 15.35 - gul tæve 385g.

Både mor og hvalpe har det godt. Tinke er SÅ god til de små hvalpe. I morgen følger opdatering af hvalpesiden......

19.10.2016 - Dag 61

Selvom man er ved at være lidt småtyk, så kan vi godt træne lidt "stå". Tinke vil gerne arbejde for godbidderne, men det er altså blevet lidt besværligt for hende at sætte sig ned. I stedet blev det til lidt "stå" og "slalom mellem ben" :-) Selvom man er højdrægtig er det rart at lave lidt. Vi er hver dag ude og gå tur, men tempoet er sat betydeligt ned....

Vi måler også temperaturen dagligt for at kunne følge temperaturfald. Når temperaturen har været under 37grader og kommer op igen på normaltemperatur så skulle der gerne ske noget indenfor de efterfølgende 24 timer. Vi veeeeeeenter........ :-)

 

17.10.2016 - Vi mærker liv

Tinke er i dag på dag 59. Henover weekenden har vi mærket en masse liv og det er nu så hyggeligt at sidde med hånden på hendes mave og mærke de små være livlige...

16.10.2016 - Mentalbeskrivelse

Midt i al forberedelsen på hvalpenes ankomst blev der lige plads til at Vega skulle deltage på DKKs mentalbeskrivelse. Jeg synes Vega reagerede rigtig fornuftigt. Hun blev oprigtig bange for både kedeldragt og spøgelserne, men viste også en god afreaktion. Under beskrivelsen viste hun desuden et godt tillidsbånd til mig som fører.

Her er et link til film af Vegas mentalbeskrivelse:  https://youtu.be/_GxiE2uaa98

 

14.10.2016 - Røntgenfotografering

I dag har vi fået Tinke røntgenfotograferet så vi har en fornemmelse af hvor mange der kommer. Umiddelbart ser det ud til at blive et fint lille luksuskuld på 5 stks. Nu ser vi bare frem til at byde dem velkommen til verden

12.10.2016 - Vi veeeeenter....

Tinke er ved at være godt rund og får nu mad 3 x dagligt. Hun er ude på daglige gåture, men tempoet er ikke helt som tidligere. Vi har fundet fødekassen frem så hun kan nå at vende sig lidt til den. På fredag går turen forbi dr. dyr så vi forhåbentligt kan tælle hvalpe på røntgen.

           

01.10.2016 - Vi venter hvalpe!

Sikke en rutsjebanetur :-) For 14 dage siden fik vi Tinke scannet og det så desværre ud til at hun var tom. Vi var super ærgerlige for vi har virkelig set frem til dette kuld. På trods af scanningen var jeg ikke helt overbevist og siden synes vi at Tinke har ændret sig. Hun sover meget, er blevet mere klæbende og patterne har ændret sig. Men - hvad ved vi om det :-)
En sød hundeveninde, Katrine, kom i dag forbi for at scanne Tinke igen. Jeg havde brug for at få bekræftiget om hun virkelig var tom.

MEN, MEN, MEN! Tinke ER drægtig og vi kunne se nogle fine, fine hvalpe. Tinke burde efter planen være på dag 43 i dag hvilket betyder at vi venter hvalpe sidst i uge 42. Vi glæder os rigtig meget og ser frem til dette kuld mellem Jack & Tinke!

Læs mere under "hvalpe" :-)

18.09.2016 - Sverige-tur

Vi har været på sommerferie og har nydt den fantastiske natur i Sverige den sidste uge. Vi havde Vega, Hodja og Tinke med. Beila var i pasning hos svigerforældrene. De første dage var vi sammen med flere gode venner - Marlene, Lasse, Henrik, Maria og Allan. Dagene stod på en masse hundetræning i Sveriges skove og hygge ved hytterne på campingpladsen. Efterfølgende tog vi videre sammen med Marlene og Lasse til Ôland hvor vi sov i telt og legede turister. Hundene virkede til at nyde en uge med en masse træning og hygge. Men selvom ude var rigtig godt, så er hjemme bedst ;-)

03.09.2016 - UWT Sydjylland

Hodja og Michael har været til UWT i Frederikshåb plantage (Billund) afholdt af DRK Sydjylland. Det var en rigtig fin prøve med gode momenter. Hodja bestod med 88/100 point. Vi havde godt selskab af Marlene, Lasse og Evy som alle også bestod.

Imens venter vi i spænding herhjemme på at finde ud af om Tinke er drægtig, så her krydses både fingre og poter!

22.08.2016 - Tinke er blevet parret

Tinke har været på besøg hos Jack i weekenden, så nu krydses der fingre og poter. Hvis alt går efter planen venter vi hvalpe i uge 42/43.

20.08.2016 - Off. WT Sydjylland
Hodja har været på officiel working test ved Gram. Prøven blev afholdt i forbindelse med jagt- og naturmesse på Gram Slot.
Det var en rigtig fin prøve, med spændende poster. DRK Sydjylland havde annonceret at posterne vil blive afviklet tæt på andre aktiviteter og at der vil være en masse baggrundsstøj blandt andet i form af skud etc.
Hodja startede ud på post 1 med 20 point, men efterfølgende ramlede han ind i to 0'er. Post 2 var to enkeltmarkeringer, den ene på vand hvor nedfaldsstedet var skjult og den anden på land i budskads. Vandmarkeringen blev hentet lige ud og hjem, men landmarkeringen drillede ham så den fik han ikke hjem. Posten lå på den ene side af en lille å - på den anden side afholdt spanielklubben prøve. Muligvis var det for distraherende for Hodja, der havde svært ved at holde fokus og synes det var meget interessant hvad der foregik på den anden side :-)
3. post var en markering ud i åen. Der var vadevand med stenskrænt. Hodja synes ikke at skrænten med rullende sten var særlig sjov, så han kom aldrig ud i åen.
Vi kan konstatere at der er nogle ting der bør trænes på.. Michael valgte at trække Hodja fra de sidste to poster som først foregik over middag. Dette var vidst en klog beslutning da de sidste to poster begge bestod i at skulle over på den anden side af åen.
I stedet kørte vi hjem og byttede hunde ud, så Tinke kunne komme på besøg hos Jack. Det resulterede i en vellykket parring.

 
Ventelinien                                                                                              Post 3

06.08.2016 - Off. WT
Så er efterårets prøver så småt i gang. DRK Fyn afholdt officiel WT ved Elmelunden på Fyn. Hodja og Tinke var tilmeldt.
Det var en fin prøve hvor vi fik gået en del. Opgaverne bestod primært af markeringer / tramp samt en enkelt fremadsendelse hvor hundene først havde været i området ved en markering og på hjemturen blev der lagt en dummy ud som hunden efterfølgende skulle hente.
Hodja bestod og fik hhv. 20, 18, 20, 7 og 20 point. Tinke virkede ukoncentreret og arbejdede ikke som vanligt. Hun inkasserede et 0, men fik ellers fine point (17, 14, 0, 15, 16) på trods af manglende fokus.


Hodja - billede fra en anden anledning

12.06.2016 - Udstilling, golden WT + DM for goldens
I går, d. 11.06.2016 var Vega og Tinke med på DKK udstilling i Vejen. Vega fik VG i mellemklassen og Tinke fik Excellent og 2. vinder med CK i brugshundeklassen.
I dag drog vi af sted til officiel golden WT hvor der samtidig var Danmarksmesterskab (uoff.) for goldens.
Tinke og Hodja var tilmeldt i begynderklassen og de bestod begge to. Tinke blev WT3 med 107/120 point og Hodja bestod med 94 point.

De 8 bedste fra hver klasse kvalificerede sig til en efterfølgende til en semifinale på koldt vildt. De klarede begge to de to semifinaleposter og Tinke kom endda videre til finalen. Der var tre hunde fra semifinalen der gik videre til finalen.
Finaleposten var en lang enkeltmarkering på vand på due.

OG JEG ER HAMRENDE STOLT AF MIN TØS! En lang dag til udstilling i går, 6 WT poster og efterfølgende 2 semifinaleposter og en finalepost... OG HUN VANDT!

Det betyder at Tinke blev 1. vinder i begynderklasse til Danmarksmesterskab for Golden Retrievere, 2016. Uf, hvor er jeg pavestolt!

TUSIND tak til goldenfolket for en super hyggelig dag, speciel tak til Evy & Lasse for en god dag og stort tillykke med Jeres flotte resultater.

Tinke har virkelig gjort det godt den sidste tid, men nu "går vi på sommerferie" og lader op til prøver og udstillinger i efteråret.


Tinke med dagens præmiehøst


Trætte hunde venter spændt på at få at vide om de er videre til finalen

 

04.06.2016 - DRK Udstilling i Næstved (NUCP)
En af de bedste opdateringer. Efter længere tids overvejelser besluttede jeg mig alligevel for at melde Vega og Tinke til DRK udstilling i Næstved. Der er dobbeltudstilling, men besluttede mig for at tage turen til Sjælland om lørdagen. Vega havde debut i mellemklassen og fik excellent og blev 2. vinder.
Med Tinke fik jeg en SUPER fed oplevelse. Hun vandt brugshundeklassen, blev bedste tæve og derefter BIR hvilket udløste hendes FØRSTE CERT! Wauw! Jeg havde ret svært ved at tro på det, men hvor var det fedt.

Hun blev også bedste golden brugshund og skulle videre til konkurrencen om BIS Brugshund og selve BIS-konkurrencen.

Hun sluttede af med at blive BIS Brugshund og BIS2. Behøves jeg at skrive, at turen hjem fra Sjælland ikke var nær så lang?!

TAK til Maria og Allan for super hyggeligt selskab dagen igennem - og TAK for at vi fik vores fantastiske prinsesse!

 

30.05.2016 - B-prøve og hygge-søndag
Øv, desværre er det ikke altid lige sjovt at skrive en opdatering. I går var vi til B-prøve i Ulfborg. Hodja var tilmeldt i beg.kl. og vi håbede selvfølgelig på at få en 1.pr. med hjem :-)
Michael & Hodja havde nr. 41 og var sidste hund i begynderklasse. Det var en MEGET lang dag, men vi havde heldigvis selskab af gode venner. TAK for en super hyggelig dag!
Hodja gik en super fin prøve og stod til en solid 1.pr. Desværre (!) fik han lavet et hul på en af duerne i det frie søg og det udløser automatisk et D. Behøves jeg at sige, at vi var SÅ ærgerlige da vi kørte hjem? OP på hesten igen er vidst det man siger..

I dag har vi bare haft en hyggedag og vi tog alle 4 hunde med på stranden. Vejret var skønt, en let lun brise og meget få mennesker havde fundet samme vej som os.

21.05.2016 - Golden tripplearrangement i Bække
Nogle gange må man altså gerne være stolt! Og det er vi i dag. Raceledelsen for Golden Retriever afholdt tripplearrangement i Bække og både Hodja, Vega og Tinke var tilmeldt. Hodja til både DJU apporteringsprøve, skue og WT og tøserne til skue og WT. Det var Vegas første working test og der var absolut gode momenter i hendes arbejde.
Vi har haft en super hyggelig dag sammen med en masse andre golden-tosser og det er jo fantastisk at vi kan samles og hygge os med det vi alle godt kan li' - Vores hunde!

Alle 3 hunde bestod den uofficielle working test, Tinke blev WT4 med 89 point og Hodja WT1 med 91 point. De klarede sig super fint i skueringen - Tinke vandt det hele og blev BIR. Hodja bestod desuden apporteringsprøven.

Prøven gjorde dem en smule beskidte, men det kan jo ske og de var altså rene da vi kom i morges!

Der var også mulighed for at prøve at apportere en gås. Ingen af vores hunde har set sådan en før, men Hodja var super sej og apporterede den bare. Tinke brugte noget mere tid på at finde ud af hvordan den skulle samles op og Vega synes den var noget besværlig at bære på.

Se små klip af dem her:

Hodja: https://youtu.be/3unTdZh5jNk

Tinke: https://youtu.be/hwEf9jdbGig

Vega: https://youtu.be/oaYxDzk-AL8


Dagens høst!


BIR og BIM på skuet


3 meget trætte hunde

05.05.2016 - Dual-dag i Bække
Så har vi været af sted igen. DRK Sydjylland afholdt traditionen tro dual-dag i Bække.
Egentligt var både Hodja og Tinke tilmeldt på markprøven, men da vi har en højløbsk tæve i hjemmet er Hodja... lad os sige en smule stresset :-). Han blev derfor afmeldt og jeg fik i stedet lov at stille ham på skuet.
Tinke var tilmeldt både skue og markprøve.
Hun gjorde det ganske fint på markprøven på trods af at hun hele formiddagen havde været ved skueringen og deltaget på skuet og var en af de sidste hunde der kom op på markprøven. Hun gik lige på alle 3 markeringer som var nogle udfordrende og spændende markeringer og trak nogle super fine færter i det frie søg. Det resulterede i en 1. præmie.
På skuet fik hun excellent og vandt brugshundeklassen. Derefter blev hun 4. bedste tæve. Hun skulle også dyste mod den hanhund der blev bedste brugshundehan. Her blev hun BIM brugshund.

Hodja fik Very Good på skuet.

Tak til "The Falkirk Gang" for super godt selskab :-)

24.04.2016 - Udstilling og B-prøve
Så er en god weekend ved at være ved ende. Den har stået i hundenes tegn både lørdag og søndag.
Lørdag var der golden-udstilling i Vonge. Tinke var tilmeldt og fik excellent og blev 1. vinder i brugshundeklassen med CK.
Jeg fremviste også Falkirk's Show Off (Brian) som er ejet af Marlene Birkebæk. Han fik SL og blev 2. vinder i hvalpeklassen.
Herudover fik jeg også mulighed for at stille en fin jagtgolden, Moukjær's Aiko, som fik excellent og 4. vinder i brugshundeklassen.

Søndag har stået i markprøvens tegn. Raceledelsen for golden retrievere afholdt forårsmarkprøve i Kulsø hvor Tinke og Hodja var tilmeldt. Begge to gik en fin prøve. Tinke fik en flot 1. præmie og gik en god prøve, hvorimod Hodja havde lidt mere uro og derfor fik en fin 2. præmie.
Der var også kvalifikationsprøve og Michael fik mulighed for at prøve at føre en helt ny hund, Falkirk's White Lodge (Lima), da Marlene skulle på job. Lima gik en super fin prøve og bestod - super flot af både Michael og Lima når de slet ikke kendte hinanden :-)


Tinke


Brian


Tinke på markprøve

09.04.2016 - B-prøve i Nordjylland
Hodja har haft sin debut på markprøve B. Det var en rigtig god og udfordrende begynderklasseprøve og vejret var herligt :-)
Desværre missede han 3. markering, da udfordringen med at skulle over en grøft med rislende vand blev for stor. Han fik derfor en flot 2. præmie med følgende ord fra dommeren: Dejlig arbejdsglad hund, der løser de fleste af prøvens opgaver flot. Belastes i dag udelukkende af, at markering nr. 3 ej løses.

Der er ingen tvivl om, at der skal trænes lidt mere udfordrende terrænskift, men jeg synes dælme det var en flot debut for gadedrengen!


Hodja 2 år

03.04.2016 - Hygge!

Vi har brugt weekenden i selskab med gode venner. Det kom der dette billede ud af og det synes jeg da skulle vises frem her også :-) Golden retrievere i alle nuancer! .


Brian, (Michael), Hodja, Cirka, Tinke, Dyt, Molil og Vega

19.03.2016 - Skue og brugsprøve i Mønsted

Endnu engang har vi været på tur. Lørdagen blev brugt til skue i Mønsted, DRK Midtjylland i selskab med Lasse & Marlene. Vi havde en fantastisk hyggelig dag og fik høstet en del fine præmier.
Jeg havde fornøjelsen af at stille BB (Falkirk's Show Off) i hvalpeklassen hvor han fik SL, 1. vinder, BIR hvalp og BIS2 hvalp.
Tinke blev stillet i brugshundeklassen og fik excellent, 1. vinder og blev 2. bedste tæve. Hun fik desuden Kennel Golden Fighter's vandrepokal til bedste golden brugshund på dagen. Marlenes Odil løb hele vejen og blev BIR og BIS2 så vi havde en super god dag både med resultaterne og med "The golden gang".

Jeg fik også taget mig sammen og gik til brugsprøve med Vega. Hun bestod i fin stil med max point (40) og gik en fin prøve.

 
Vega                                                                                                   Tinke


Brugshundeklasse tæver 1 + 2


Dagens høst sammen med Marlene :-)

06.03.2016 - C-prøve, Sandfelt Vestergård

Så har vi været af sted til årets 2. C-prøve, denne gang i Sandfelt Vestergård, afholdt af DRK Midtjylland. Hodja og Tinke var tilmeldt i begynderklasse og begge gik en god prøve hvilket resulterede i 1.præmie til begge to.

Her er et lille klip af Tinke på prøven: https://youtu.be/kHEs3-M37gY
Og et lille klip af Hodja på prøven: https://youtu.be/6GGIYhPQ0ZE


Hodja venter på at komme i gang


Selskabet :-)


Hodja


Tinke og Michael modtager kritikken fra dommeren

 

27.02.2016 - Off. WT for Golden Retrievere

Så stod den på årets første officielle prøve. Raceledelsen for golden retriever afholdt officiel WT ved Kulsø. Hodja og Tinke var tilmeldt i begynderklassen. Det var en lidt anderledes prøve med momenter hvor der blev fokuseret meget på ro. Posterne bestod af: en tilbagesendelse, en markeringspost, et drev (med fokus på ro!), en tramp og et retningsbestemt søg.

Tinke gik en ret stabil prøve og vi fik hhv. 20, 16, 19, 15 og 19 point i alt 89 point ud af 100. Vi endte lige uden for placeringerne da hun blev nr. 6 og kun 5 blev placeret (øv :-) )
Det var Hodjas første officielle WT, men han bestod desværre ikke.

Tak til "the golden-gang" for super godt selskab dagen igennem og specielt skal nævnes Lasse & Molil som blev WT5 og Henrik og Mickey som blev WT3 -  Det var debut på officiel WT for begge, så det var super flot!

Til dem der har lyst, er her et link til et klip af Hodja på post 3 (drevet): https://youtu.be/5Y1sY2-xAZo


Tinke

07.02.2016 - Årets første c-prøve og en vandrepokal!

I går var vi til årets første c-prøve som blev afholdt af DRK sydjylland i Marbæk.
Tinke fik en fin 2. præmie i begynderklassen men gik faktisk en fin prøve. Hodja havde sin debut i begynderklassen og sørme om ikke den skønne dreng hentede en flot 1. præmie! Han arbejdede godt hele vejen igennem og havde en super vildtbehandling.
TAK til "golden-banden" for en super hyggelig dag og stort tillykke til Lasse & Molil samt Henrik & Mickey som begge også fik en flot 1. præmie!

I dag var vi til årsmøde for Golden Retrievere. Vi var desværre nødt til at køre hjem inden det sluttede, men sørme om ikke Tinke vandt en vandrepokal - Golden Guy's vandrepræmie - for at have opnået højest placering på officiel WT i begynderklasse med udstillingspræmiering.
Jeg havde aldrig drømt om, at vi skulle prøve at vinde sådan en vandrepræmie og er ret stolt af tøsen!


3 * 1. præmie til Michael, Lasse & Henrik - TILLYKKE!


Tinke - "Vesterlyng's Comme Ci Comme ca"

24.01.2016 - Årets første UWT
Når man er lidt hundetosset, så kører man gerne en lille tur for at komme på prøve med hundene. Årets første prøve blev arrangeret af DRK nordjylland og vi tog derfor turen til Nørresundby for at deltage i en uofficiel working test.
Den startede ud med en masse tung tø-sne, men efterhånden som dagen gik blev det til en gang glat sjap. Men skidt pyt! Vi havde en rigtig hyggelig dag i selskab med gode venner og andre hundetosser - hvad mere kan man ønske sig?

Post 1: Enkeltmarkering
Post 2: Fri ved fod - tilbagesending - markering
Post 3: Områdebestemt søg
Post 4: Enkeltmarkering
Post 5: Enkeltmarkering

Tinke gik en god prøve og fik hhv. 18, 14, 10, 20 og 20 point. Vi startede på post 3 og måtte "smide" 10 point pga. omstart i det områdebestemte søg (en regel de havde besluttet fra morgenstunden). Samlet set fik hun 82/100 point og jeg er stolt - specielt fordi jeg selv førte hende på denne prøve :-)
Hodja fik hhv. 17, 10, 12, 8 og 20 point. Han gik egentligt en god prøve, men har brug for lidt mere prøveerfaring - og mon ikke den nok skal komme i løbet af foråret?

   

17.01.2016 - Træning
Lidt billeder fra vores træning i dag, første træning med vildt i det nye år. I samme ombæring er der kommet nye billeder i Tinke, Hodja og Vegas gallerier.


Tinke


Hodja


Vega

 

05.01.2016 - Starten på et nyt år

Så starter et nyt år. Forhåbentligt bliver det året hvor vi hos Kennel Kaufi's får vores første kuld kvalpe. Desuden ser vi frem til en masse hyggelige timer ude på prøver, skuer og udstillinger. Vi glæder os til at se, hvad året bringer.