Kaufi.dk

FORSIDEN   NYHEDER     RESULTATER  HUNDEHVALPEHISTORIELINKSKONTAKT

Nyheder 2019 Nyheder 2018 Nyheder 2017 Nyheder 2016 Nyheder 2015
Nyheder 2014 Nyheder 2013 Nyheder 2012 Nyheder 2011

Nyheder 2017

29.11.2017

Vi er ved at lægge hvalpeplaner for 2018!

I samarbejde med Marlene & Lasse Birkebæk, Kennel Falkirk's, planlægger vi at parre Vega i foråret. Vi har kig på nogle fine hanhunde af stærke og sunde arbejdslinker, så vi får forventer et kuld hvalpe, der vil elske hundesport, spor, jagt eller markprøve.

Derudover planlægger vi at parre Tinke i efteråret med hanhund af stærke og sunde eksteriørlinjer og forventer os her et kuld hvalpe, der vil egne sig til udstilling.

Nærmere info kommer, men hold øje med siden "hvalpe".

15.11.2017

Jubii! Så er der allerede kommet HD/AD resultater på de sidste 3 hvalpe - Gaja, Karla og Tjalfe. Gaja og Karla har, ligesom søster Ester, fået A og 0. Tjalfe har fået A/B og 0. Vi er super glade for at hvalpene har gode ben og glæder os meget til hvad fremtiden bringer. Næste step for vores vedkommende er at få Tjalfe øjenlyst og så står foråret forhåbentligt på en masse prøver.

I dag har Vega også fødselsdag og fylder 3 år. Tiden flyver af sted! Hun er lige så sød og fræk som hun plejer at være.

 
Vega 3 år


Karla, Gaja, Tjalfe og Tinke fra HD/AD-fotograferingen

08.11.2017

I fredags kom der HD/AD resultater på første poppelop, Kaufi's Cuba Libre - Ester, der er blevet fotograferet. Hun fik A/0 - JUBII! På fredag gælder det de andre 3.

I disse dage har vi feriehund, Kaufi's Pina Colada - Gaja, er på besøg og i dag var alle hundene herhjemme under saksen og efterfølgende foran Marlenes kamera. Det kom der nogle super gode billeder ud af af både Gaja og Tjalfe. Tjalfes galleri er opdateret!


Kaufi's Blue Lagoon - Tjalfe, 12 mdr.


Kaufi's Pina Colada - Gaja, 12 mdr.

15.10.2017

Tjalfe har været på sin første UWT i begynderklasse. Det var lige i baghaven, så dejlig nemt at komme af sted til. Tjalfe arbejdede SÅ godt hele dagen, med fuld power fra start til slut. Vores fri-ved-fod halter - det vidste jeg godt på forhånd, men på sådan en dag bliver det endnu tydeligere at vi skal arbejde betydelig mere med det. Derudover var han også lidt urolig ved ro-på-post. Han knaldede ikke, men der er lidt uro, som vi skal arbejde med. Vi startede på post 2 - et frit søg. Da jeg sendte ham første gang, stoppede han op i terrænet og spurgte om hjælp. Jeg hjalp ham i gang med en "søge"-kommando og efterfølgende hentede han så fint to dummyer som var det antal vi skulle have hjem. Post 3 var en tramp - en disciplin der er meget svær for en ung og utålmodig hundehvalp! Der var en del uro og vores fri ved fod var elendig. Han havde svært ved at holde fokus og var meget fokuseret på den anden hund der skulle arbejde først. Det viste sig også på hans egne markeringer, som han glemte at koncentrere sig om. Han fik begge markeringer hjem, men kønt var det ikke. Her var det helt klart en fordel, at han blev ved og ved og var fast besluttet på at der måtte være noget, på trods af at han "glemte" at markere ordentligt. Post 4 var to enkeltmarkeringer på linje. Først blev den længst ved kastet og hentet og derefter den tættere på. Det var lidt svært, men han stoppede fint op og søgte på 2. markering, inden han nåede helt ud til hvor 1. markering var landet.
Post 5 var en post, hvor vi skulle gå fri ved fod, derefter sætte hunden af, gå ud igennem terrænet og ligge en dummy, gå tilbage og sende hunden ud på en tilbagesending. Igen var fri ved fod ikke det pæneste, men han sad bum-stille på bagdelen og løb en flot lige linje ud og hjem.

Efter frokost var det vores tur på post 1. En post, som ikke mange fik point på. Der var fri ved fod efter skytten hen til dommeren, derefter to enkeltmarkeringer på vand, som landede i lidt siv. Den første markering var åbenbart rigtig svær og selvom Tjalfe arbejdede og arbejdede lykkes det ham ikke at få den hjem. Da han havde svømmet rundt længe nok på vand, tror jeg at han tænkte at den så måtte være på land, så han smuttede op på den anden side hvor han ledte lidt. Jeg fik ham kaldt tilbage på vand, men han fik den desværre heller ikke på hjemvejen. Det udløste et 0. Heldigvis fik vi lov at få 2. markering også, som han gik lige på og hjem med. Dagen endte med, at kun 4 i begynderklassen fik point på denne post.

Vi fik 16, 5, 16, 16 og 0 point og jeg synes virkelig hundehvalpen viste fine takter! Nu skal der finpudses og trænes mere lydighed inden forårets prøver.

Tjalfes side er opdateret med nye billeder i galleriet!

 

d. 25.09.2017

Endnu engang har vi været på Sjælland :-) Hvis Tinke er drægtig, bliver det den sidste udstilling det næste halve års tid. Lørdag var vi til DKK International Udstilling i Ballerup og søndag til DRK Udstilling i Køge. Tinke var tilmeldt begge dage. Lørdag havde jeg fornøjelsen af at vise Brian (Falkirk's Show Off) i ringen og søndag havde jeg fornøjelsen af Diva (Gold Force Champagne and Caviar) som stillede i veteranklassen.
Resultater for Tinke kan ses under "resultater"

d. 20.09.2017

Vi træner flere gange om ugen med vores hunde. Nogle gange mødes vi med gode venner og træner og hygger os! Vi har i dag haft Hodja og Tjalfe med ude at træne sammen med Simone og Huxie. Vi fik trænet lidt på vildt, men som det danske vejr nu er, så endte vi også i en ordentlig byge. Vi fik dog et enkelt billede af drengene.

d. 16.09.2017

Vega og Hodja har været med til kenneltræf hos Kennel Falkirk's. Det er imponerende, hvordan Marlene og Lasse gang på gang formår at samle så mange af deres hvalpekøbere. Det er noget vi ser frem til og som vi også selv vil forsøge med vores opdræt. Vi havde en super hyggelig dag. I får lige et par billeder af Vega og Hodja.

d. 04.09.2017

Tinke har været på besøg hos Erling, Kennel Skylock! Hvis alt går efter planen, venter vi hvalpe i starten af november. Vi håber på et super fint kuld hvalpe. Kig nærmere under "hvalpe"!

d. 26.08.2017

Vi har været en tur på sjælland, Tolstrup til Certifikatudstilling for Golden Retrievere. Tinke var tilmeldt i brugshundeklassen og fik Exc.BK Plac.2 CK. Jeg havde også fornøjelsen af at stille et par fine jagtgoldens som klarede sig rigtig fint på dagen. Det er nu sjovt at få lov at låne et par hunde engang imellem :-)

d. 06.08.2017

Hjemvendt fra DKK National Udstilling i Odense med Tinke-Linke. Hun er i super god form lige nu og endnu engang var det LIGE ved og NÆSTEN!
Tinke blev 2. bedste tæve med reservecert.
Jeg havde også fornøjelsen af at fremvise Brian (Falkirk's Show Off) som blev 2. bedste han med reservecert. Så man må sige det var en "lige-ved-og-næsten-dag"!

Jeg har også den fineste film af Tinke var ringen, men det kræver lidt øvelse at finde ud af, hvordan jeg får den lagt på hjemmesiden.....

d. 02.08.2017

I juli måned har vi holdt sommerferie fra diverse arrangementer. Vi har blandt andet været på telttur med flokken hvor vi har hygget os ved stranden og i skoven. Det er skønt at komme lidt hjemmefra og selvom vi kun er i telt en gang om året, så opfører hundene sig som om at de er vant til campinglivet. Vi lå i telt ved siden af mine forældre, der har en campingvogn til at stå fast på en campingplads. De havde deres to cavalier king charles spaniels med. 6 hunde i et fortelt, det er da ikke for meget - er det?? ;-)

Vi har ikke helt holdt sommerferie fra hvalpeplanerne og vi har besluttet os for at parre Tinke i næste løbetid. Se mere under "Hvalpe" og "Planlagte kuld". Vi ser meget frem til denne kombination og tror på hvalpene kan blive stærke på eksteriøret.

 

d. 24.06.2017

I dag har Raceledelsen for Golden Retriever afholdt tripplearrangement i Bække. Arrangementet er for både nye og gamle hvor der er mulighed for både at stille på skue, gå på workingtest, brugsprøve og/eller på DJU apporteringsprøve. Vi havde en helt vild god dag, både socialt og på resultatfronten!
Tjalfe var tilmeldt brugsprøven - den kan man tage fra hunden er 8 måneder gammel. Hundehvalpen bestod uden problemer - 8 måneder og 1 dag gammel. Jeg er stolt! Han var også tilmeldt skuet, hvor han opførte sig eksemplarisk og fik Lovende og blev 2. vinder. Egentligt havde jeg også tilmeldt ham i hvalpeklassen på working test (På denne dag er der også lavet en baby/hvalpe og uøvet klasse udover de sædvanlige begynder, åben og vinder klasser). Jeg besluttede mig på dagen til at ændre det og fik lov at stille i uøvet klasse i stedet for. Tjalfe var en stjerne og fik 20, 20, 20, 20 og 19 point! Vi mistede et enkelt point på fri ved fod, men ellers var der kun meget rosende ord til hvalpen. Jeg er PAVEstolt! Disse flotte point resulterede i at vi blev 1. vinder i uøvet klasse! Wow!

Gaja og Ester - søstre til Tjalfe kom også forbi med ejere, det var SÅ skønt at se dem og hvor er det nogle fine hvalpe. De prøvede begge kræfter i hvalpeklassen på WTen og klarede sig super fint. Ester var også tilmeldt på skuet og fik SL, 1. vinder og blev BIM hvalp. Jubii!

Hodja og Tinke deltog på working testen i åben klasse og de klarede sig begge ganske fint. Hodja sluttede som WT5 og sørme om ikke Tinke blev WT3. Så vi kan bestemt ikke klage over resultaterne!
Derudover deltog de også på skuet. Hodja fik excellent, 2. vinder i åben klasse og blev 3. bedste hanhund. Tinke fik også excellent og vandt brugshundeklassen og blev 2. bedste tæve! Hun blev også BIR Brugshund.

Også et par Vega-hvalpe havde fundet vej til Bække, det er nogle super fine hvalpe. Nedenfor er der et billede af Techno og lille-Vega <3

Michael fik en præmie for dagens bommert hos den ene dommer. Det er nemlig ikke smart først at opdage at fløjten ligger i bilen når man står og skal bruge den på en dirigeringspost. Michael måtte opfinde fløjtesignal med munden og kom igennem ;)


Tinke og Tjalfe med alle deres fine præmier                                                       Gaja, Tjalfe og Ester          

  
Odin, Brian og Hodja, hhv. BHK1 BHK2 og BHK3                           To fine Vega-hvalpe deltog på UWT baby klasse + skue

 
Tinke WT3 i åben klasse

d. 11.06.2017

Lige ved og næsten!! Tinke og jeg har været til DKK udstilling i Vejen. Hun klarede sig super fint og fik excellent og vandt klassen med CK. Efterfølgende løb hun sig til 2. bedste tæve med reserve-cert og reserve-cacib. SÅ tæt på, men ikke tæt nok! ;)

d. 28.05.2017

Okay, den sidste måned er opdateringen med hjemmesiden glippet, men det betyder ikke at vi ikke har været i "aktion". Måske er det nærmere derfor, at jeg ikke har haft tid til opdateringer :-)

D. 07. maj var Michael og Tinke til uofficiel working test i Kulsø. Tinke var for første gang tilmeldt i åben klasse for at se hvor langt hun egentligt er. Prøven var svær for hende og hun bestod ikke - men der er ting at arbejde videre med!

d. 20. + 21. maj var vi en tur på Sjælland, hvor DRK holdt udstilling i Gørlev. Tinke var tilmeldt begge dage og derudover havde jeg fået lov at låne Marlenes hanhund, Brian (Falkirk's Show Off) med. Lørdag fik Tinke excellent og vandt brugshundeklassen, desværre uden CK.Søndag var betydelig bedre på resultat-fronten og Tinke fik igen excellent og vandt brugshundeklassen, denne gang med CK. Hun skulle efterfølgende i ringen mod Brian (som vandt brugshundeklassen for hanner og ydermere blev BHK3!)
Brian blev BIM brugshund og Tinke blev BIR brugshund og BIS3 brugshund.

Kristi Himmelfarts dag var der DUAL dag i Bække hvor Tinke var tilmeldt sin første åben klasse på markprøve C. Jeg var også kommet til at tilmelde hende skuet også. Egentligt skulle fokus blot have været på markprøven. Hun kom op til markprøven først hvor hun fik en flot 2. pr! Juhuu :-)
Bagefter på skuet vandt hun dælme det hele, ved først at blive BIR og efterfølgende BIS brugshund og til slut BIS1! :-) Det var en mægtig dag!

I går d. 27. maj var Tinke så tilmeldt sin første B-prøve i åben klasse. Det var for svært for Tinke og sammen med 28gr. varme, så kunne det ikke række til andet end et 0. Men vi prøver igen!


Tinke BIS1 til skuet i Bække


Fra markprøven i Bække hvor Tinke fik en 2. pr. i åben klasse


 
Fra markprøven i Bække hvor Tinke fik en 2. pr. i åben klasse

d. 22+23.04.2017

Tinke og jeg har været på tøsetur. Vi har været til golden udstilling i Vonge. Hvis du spurgte mig for 3 mdr siden, havde jeg aldrig drømt om at jeg allerede nu - 6 mdr. efter at hundehvalpene blev født - kunne stille hende på en udstilling. Men hun er i super form og pelsen er stille og roligt på vej tilbage - DEJLIGT! Tinke fik excellent og vandt brugshundeklassen begge dage. Ligeledes fik hun nogle meget fine kritikker.

Lørdag fik hun denne kritik af Ruth Turner, GB:
very strongly made bitch throughout, pretty head anbd expression, good neck into ok shoulders, good topline and tailst,strong second thigh and bent of stiffle, ok bone and feet, stand herself four Square with a wagging tail moved very well, covering the ground perfectly
 

Søndag denne kritik af Beate Ting, DE:
4 year old overall correctly made midsize boned bitch of pleasing type, feminine head, well angulated in rear, a Little straight in front, moves with drive

 

 

d. 08.04.2017

RB Hundecentrum ved Rikke Birk Nielsen havde arrangeret en lille uofficiel trænings-WT, hvor vi havde tilmeldt Hodja og Tinke for at prøve kræfter med åben klasse. De viste begge gode takter, men vi fik også set hvor vi skal arbejde videre - hvilket var hele ideen med at være afsted :-)
Tinke fik 17, 0, 17, 16 og 9 point & Hodja fik 16, 0, 15, 20 og 19 point.

d. 25.03.2017

Endnu engang har vi brugt en dag i den skønne natur. Vi har været til officiel WT i Lisbjerg Skov (DRK Østjylland). En rigtig god prøve, med gode poster. Hodja og Tinke var tilmeldt begynderklasse (Det er vist sidste gang, nu må vi hellere prøve at snuse til åben klasse).
De bestod begge to, men der var ikke meget krudt tilbage i Tinke sidst på dagen.
Parkeringspladsen var placeret et godt stykke vej fra info - og endnu længere væk fra posterne. Derfor fik de ikke mulighed for at holde pause i bilen (Vi gad ikke gå derned). Det kræver noget andet af hundene, når de er ude hele dagen, selvom de nu var meget gode til at slappe af imellem posterne. Vi havde også Tjalfe med. Det var ikke meningen at han skulle have været med hele dagen, men grundet afstanden til bilen, så blev det sådan. Han klarede det super fint, men var godt træt til sidst.
Tinke startede helt fantastisk med 2 x 20 på de første to poster - et retningsbestemt søg (post 5) og en markering/tilbagesendelsespost (post 1). Derefter smed hun en del point på næste post. Hun endte med 20, 10, 17, 14, 20, samlet 81 point.
Hodja startede lidt trægt ud, men hentede en del på markeringsposterne. Han fik 19, 18, 20, 12, 10, samlet 79 point.


2 x bestået


Der er ved at være udsolgt på ventelinjen

d. 18.03.2017

Dagen har stået på skue i Mønsted, afholdt af DRK Midtjylland. Vi havde fået lokket Cecilie, Lasse og Gaja med (Kaufi's Pina Colada). Cecilie og Gaja var SÅ dygtige i ringen, er simpelthen så stolt. Marika & Karla (Kaufi's Tequila Sunrise) kom også forbi for at kigge/socialisere og alle hvalpene tog det med at være i en hal fuldstændig roligt.
Vi havde tilmeldt både Tjalfe, Tinke og Hodja da vi gerne vil støtte op om arrangementet. Derudover havde jeg også fornøjelsen af at fremvise Brian (Falkirk's Show Off) og Touche (Vesterlyng's Touche - Tinkes bror).
Vi havde en rigtig dejlig dag i godt selskab - hvad mere kan man ønske sig?
Resultaterne ligger på resultatsiden.


Cecilie og Gaja i ringen


Tinke


Tjalfe slapper af

d. 12.03.2017

Vi har været en tur på sjælland, hvor Raceledelsen for Golden Retrievere afholdt officiel workingtest. Tinke gik en rigtig fin prøve, men vi mistede lidt point her og der, da hun ikke er den hurtigste golden og ikke har så spontane opsamlinger. Sådan er Tinke og det kan vi ikke gøre meget ved! Til gengæld, gik hun stabilt hele vejen igennem og gik direkte til alle dummyer på posterne. Det belønnede sig og udover at bestå blev hun også WT2.
Nu bør hendes fører snart til at tage sig sammen til at prøve kræfter i åben klasse .......... ;)
Hodja var en BANDIT i dag.. Men sådan er det, det kan ikke gå lige godt hver gang.

 

d. 07.03.2017

HIP HIP HURRAAA! Hodja fylder 3 år i dag - skønne, dejlige dreng!

d. 04.03.2017

Vi har været på årets første UWT i Hønning Plantage (DRK Sydjylland). Selvom det var temmelig koldt, så slap vi for regn - heldigvis. Og vi havde en super god dag. En rigtig god prøve, hvor vi dog kunne konstatere at Hodja ikke var så stabil i det frie søg, men til gengæld meget skarp på markeringer. Han endte med følgende point: 19, 2, 20, 19, 20. 2 point i det frie søg - Det var denne post de startede på. Ærgerligt, men ellers rigtig fine point.
Tinke er ikke så spontan i hendes opsamlinger, hvilket på 2 poster kostede os 3 point på hver. Desuden havde hun fået den idé at ville søge videre med dummy i munden så jeg var nødt til at lave hjemkald. Dette kostede også dyrt! Hun endte med: 17, 12, 18, 8 og 17 point.

Nu må vi se hvad de næste par officielle WT'er bringer.....

d. 01.03.2017

Så er Vegas hvalpe kommet til verden - i går d. 28.02.2017. En fødsel der forløb lige efter bogen. Mandag  brugte Vega på en rolig opblokning. Klokken 23.14 meldte første hvalp sin ankomst og kl. 04.34 kom den sidste hvalp. Der kom 7 hanner og 2 tæver. Igen er jeg blevet dybt fascineret af en førstegangs-tævemor der bare instinktivt føder og tager sig af sit yngel som om hun aldrig har gjort andet.
Desværre går naturen nogen gange sin gang som vi ikke ønsker den og 9 er blevet til 7. To af hvalpene blev i løbet af det sidste døgn slappe og afkræftede og det viste sig at de havde ganespalte nederst i svælget. Det betyder, at de ikke kan danne vacuum og dermed få mælk. Det er utrolig trist, men der var ikke noget at gøre.

Vega ligger nu med sine 7 hvalpe - 5 hanner og 2 tæver og passer dem til UG.

Hvalpene er blevet født og vokser op hos Kennel Falkirk's v/ Marlene Birkebæk, hvor jeg havde mulighed for at være med til fødslen og hvor jeg de næste 8 uger har rig mulighed for at følge hvalpene på tæt hold.


Velkommen til verden lille fyr <3


Vega og de nyfødte hvalpe

 

d. 12.02.2017

Tjalfe har været på sin første udstilling. Turen gik til Fredericia hvor DRK afholdt udstilling. Primært tilmeldte jeg ham for socialiseringens skyld, men jeg synes også det kunne være lidt sjovt at få lidt ord sat på ham af en udstillingsdommer. Tjalfe var helt vild sej og spankulerede ind i hallen som om han havde prøvet det før. Han var generelt ret cool hele dagen. Vi skulle i ringen som nr 1 - det har jeg aldrig prøvet før :o) Der var to andre baby hanner i klassen. Tjalfe opførte sig så eksemplarisk og stod så fint i ringen. Han accepterede fint at dommeren så tænder og rørte ved ham. Dommeren gav Tjalfe "lovende" men en rigtig fin kritik. Der blev også snakket lidt om, at han var oppe i mod to "Arnold Schwarzeneggere" og ja, selvom jeg synes Tjalfe er en fin lille hundehvalp, så mangler han lidt fylde her og der.
Kritik kan læses under "resultater" :-) 

Marlene har været så sød, at lave en lille video af ham, den kan ses her: https://youtu.be/EzNiZPgwSwU


Tjalfe 16 uger

d. 04.02.2017

Vi har holdt hvalpetræning / hvalpetræf i dag. Alle 4 poppelopper var samlet og det var skønt at se dem alle sammen. Det er fantastisk at se, hvor engagerede hvalpekøberne er med deres hvalpe og det varmer mit hjerte at vide at de tre tøser har det som blommen i et æg.
I morgen fylder de 15 uger, det er utroligt som tiden flyver afsted!


Gaja, Ester og Karla

d. 27.01.2017

Vega er scannet drægtig og venter hvalpe i uge 9. Vega er samejet med Marlene Birkebæk fra Kennel Falkirk's og hvalpene vil blive fødes og opvokses hjemme hos dem. I kan se mere på www.falkirks.dk

 

d. 21.01.2017

Så er det tid til en lille opdatering på hjemmesiden. Vi har været på stranden og er kommet i gang med træningen. Tjalfe og jeg går til hvalpemotivation i DRK Skjern og Michael og Hodja er netop startet til markprøvetræning i Herning. Tjalfe og jeg kiggede på markprøvetræningen hvor vi fik mulighed for at høre på skud. Tjalfe kiggede meget interesseret med - dejligt!


Tinke, Vega, Tjalfe, Beila og Hodja


Tjalfe

d. 15.01.2017

Så var det tid til første omgang hvalpetræning i 2017. Marlene fra Kennel Falkirk's har været så sød at invitere os med når hun samler hendes hvalpekøbere. Cecilie & Gaja og Marika & Karla var med og vi havde et par hyggelige og inspirerende timer med både træning, ringtræning, kage og kaffe. Vi glæder os rigtig meget til næste gang!


Tjalfe, Karla og Gaja


Tjalfe afleverer dummy