Kaufi.dk

FORSIDEN   NYHEDER     RESULTATER  HUNDEHVALPEHISTORIELINKSKONTAKT

Nyheder 2019 Nyheder 2018 Nyheder 2017 Nyheder 2016 Nyheder 2015
 Nyheder 2014 Nyheder 2013 Nyheder 2012 Nyheder 2011

Nyheder 2019

d. 10.05.2019 - Nordisk udstilling i Roskilde

TINKE ER BLEVET DANSK CHAMPION!! Sikke en dag! Jeg havde fået lokket Marlene og Brian (Falkirk's Show off) med en tur til Nordisk DKK udstilling i Roskilde. Med sidste udstillings resultater i bagagen og med en hund der ikke er i fuld pels, så var forventningerne i forhold til resultater ikke i top.

Jeg fik lov at handle Brian, som fik en fantastisk kritik og efterfølgende blev bedste han og BIM med sit første nordiske cert, YEAH!

Efterfølgende skulle Tinke i ringen og selvfølgelig startede en gigantisk regnbyge!

Men sørme om ikke dommeren var ret vild med hende! Hun endte nemlig som bedste tæve og BIR med CERT og nordisk CERT!

Det var så vildt! Det jeg kun har turde drømme om - at Tinke er blevet DKCH.

Behøver jeg skrive, at turen hjem til Jylland pludselig ikke var så lang alligevel???

 

 

 

d. 20.04.2019 - Golden udstilling i Bække

Vi har været til golden udstilling i Bække, men det var nu ikke lige vores dag. Der var både en formiddags- og en eftermiddagsudstilling. Tinke var tilmeldt begge udstillinger og Vega var tilmeldt om eftermiddagen. Tinke er stadig ikke i pels, så jeg var godt klar over at vi ikke havde de største chancer. Men hun fik VG og blev 4 vinder i brugshundeklassen på begge udstillinger. Vega fik VG om eftermiddagen.

d. 10.02.2019 - DRK udstilling i Taulov

d. 29.01.2019 - Planlagt kuld

Så har vi valgt hanhund til Vega. Hanhunden bliver Hugo - Boss in Motion de Ria Vela. En skøn hanhund med godt temperament og et stærkt eksteriør. Vi ser meget frem til denne kombination!
Hvis du skulle have interesse i at høre mere om dette kuld, er du velkommen til at kontakte os.
Vi forventer Vega i løbetid i august 2019.

 

d. 05.01.2019 - Vinterskue i Århus

Vi blev spurgt om vi vil med til skue i Århus. Da Tinke har valgt at smide al pelsen, fik jeg trimmet og vasket Vega i stedet. Hun er nu blevet ret pæn efter det sidste kuld hvalpe. Hun blev fremvist af Marlene og fik excellent og blev 2.vinder i åben klasse med en fin kritik.
Jeg selv have fornøjelsen af at fremvise den sødeste lille hvalp fra Kennel Falkirk's. Han venter på at skulle til Norge og imens han venter kan han ligeså godt få set den store verden. Han gjorde fin figur og fik SL, 1. vinder og BIM Baby.

 

d. 01.01.2019 - Et nyt år er startet

Et nyt år er startet. Den sidste formiddag i 2018 brugte vi på stranden i selskab med gode venner. Den første dag i 2019 brugte vi på en skøn gåtur i blæsevejr. Nu skal året til at planlægges. Ingen tvivl om, at der kommer til at stå udstillinger på programmet i et forsøg på at få det sidste cert på Tinke og muligvis skal Vega også udstilles. Derudover skal Tjalfe til at i åben klasse på WT så det bliver spændende.

Vi planlægger desuden at parre Vega til efteråret. Hanhund er endnu ikke bestemt, men vi ønsker et kuld sunde, søde og pæne golden retrievere.