Kaufi.dk

FORSIDEN   NYHEDER     RESULTATER  HUNDEHVALPEHISTORIELINKSKONTAKT

Nyheder 2019 Nyheder 2018 Nyheder 2017 Nyheder 2016 Nyheder 2015
 Nyheder 2014 Nyheder 2013 Nyheder 2012 Nyheder 2011

Nyheder 2021

D. 17.03.2021 - Vegas sidste kuld hvalpe

Vega har fået hvalpe. 8 smukke, livlige hvalpe ligger sammen med hende, 5 tæver og 3 hanner. Hun er en fantastisk hundemor og selvom fødslen var lang så lod hun sig ikke påvirke. Dette er Vegas 4. kuld hvalpe og dermed det sidste. Til efteråret bliver hun 7 år og vi synes hun har bidraget med nogle fantastiske golden-hvalpe.

Det er selvfølgelig ret sørgmodigt at vide, at hun ikke skal have flere hvalpe. På nuværende tidspunkt har vi ikke flere hvalpeplaner hos Kennel Kaufi's. Til sommer får vi HD/AD fotograferet Fenja (Kaufi's Under A Clear Sky). Hvis alt går vel med hende, kan det være der er hvalpeplaner igen i starten af 2023.

 

D. 07.03.2021 - Schweiss-prøve!

I dag har Hodja fødselsdag. Vores dejlige dreng fylder 7 år. Vi har fejret det i skoven til vores aller første schweiss-prøve. Jeg havde tilmeldt Hodja til 400m/3 timer. Han gik et helt perfekt spor og det blev belønnet med den fineste 1.præmie! Juhuu! Nu vil vi prøve at arbejde med 20timers spor..

 

D. 16.02.2021 - Lidt nyt

I disse corona-tider hvor alting er lukket ned, er det begrænset hvad der sker af spændende ting som vi kan opdatere hjemmesiden med. Vi GLÆDER os til at Danmark åbner op igen!

Hundene nyder ture i skoven og ved stranden, Hodja går lidt spor og Tjalfe får lov at hente dummyer.

Vega blev parret med Jack (Jatamansi Oligarchia) i uge 2 og er nu scannet drægtig - JUBIII!
Vi planlægger kuldet i samarbejde med Kennel Falkirk's og kuldet vil blive født og opvokser hos dem. Læs mere under hvalpeplaner eller på www.falkirks.dk - Vil dog gøre opmærksom på at der er en enorm stor efterspørgsel på hundehvalpe!

 

Nyheder 2020

D. 12.11.2020 - Endelig en opdatering mere

Okay, i skrivende stund er hjemmesiden ikke blevet opdateret siden maj, 2020. Ikke fordi der ikke er sket noget - for det er der! Men det meste er foregået via vores facebook-gruppe "Kennel Kaufi's hvalpe".

Jeg opdaterer nu alligevel hjemmesiden bagud, så de store nyheder alligevel kommer herind :-)

D. 28.09.2020 - De sidste hvalpe er rejst

Hr Blå (Theo) og Hr Sort (Aslan) blev et par dage ekstra. Vi har været i skoven og på tur i byen de sidste dage. Vi har nydt dem og kysset ekstra meget på dem, for huset er allerede blevet tomt. Nu bliver det endnu mere tomt. Piv!

Hvalpene har fået deres egen side HER

D. 24.09.2020 - Store rejsedag

6 ud af 8 hvalpe er i dag flyttet hjemmefra. Den ene tæve udstationerer vi og hende kommer jeg helt sikkert til at udstille en del de kommende år. En hanhund flytter til en veninde og ham har jeg også fået lov at låne så meget som jeg har lyst til. Heldige mig!
De andre hvalpe har fået de mest fantastiske hjem man kunne ønske sig!

D. 22.09.2020 - Golden udstilling

Udstillingsabstinenserne begyndte at melde sig, så i dag har Tinke og jeg været en tur i Ringsted på 2 x golden-udstilling (formiddag og eftermiddag). Til oktober kan Tinke stille i veteran-klassen, så det var nok sidste gang i championklassen.

Hun fik exc. Plac 2 CK på både formiddags- og eftermiddagsudstillingen og nogle super fine kritikker!

D. 29.06.2020 - Hvalpene er blevet født!

8 store, fine hvalpe er blevet født i dag. 4 hanner og 4 tæver. Mor-Vega og hvalpene har det godt. Hvalpene og deres 8 uger her hos os kan følges i facebook-gruppen "Kennel Kaufi's hvalpe".

D. 18.06.2020 - Røntgen

Vega er i dag blevet røntgen fotograferet. Vi kunne med sikkerhed tælle 8 hvalpe. Ventelisten er fuld!

D. 22.05.2020 - Vega er scannet drægtig!

Det er sikkert og vidst! Vega er i dag blevet scannet drægtig og vi venter små poppelopper i starten af uge 27! Jubiiiii!

D. 13.05.2020 - Det er vidst på tide med opdatering!

Hold da op! Sidst jeg opdaterede hjemmesiden var i august sidste år. Det er aldrig sket før at der er gået SÅ lang tid. Det er nu ikke fordi der ikke er sket noget, men med facebook er det bare blevet nemmere at opdatere derinde. Jeg må hellere få givet hjemmesiden en ordentlig overhaling!

Siden august er jeg begyndt at gå til schweiss-træning med Hodja. Det er noget andet end hvad vi er vant til (WT, markprøve, udstilling), men det er vældig sjovt og Hodja ELSKER det. Men det er også lidt svært at holde øje med både hund, signaler og lang line. Øvelser gør forhåbentligt mester!

I november var Tinke og jeg på DKK udstilling i Herning hvor hun fik Exc. 2. vinder med CK i championklassen.

Vi har også været til DRK juleudstilling i Næstved d. 1. december. Vi skulle selvfølgelig over og hente Tinkes fine championroset :-) Hun fik exc. i championklassen og blev 4. vinder med CK.

Starten af 2020 brugte vi på en tur til Sverige. For første gang prøvede vi at udstille dér og var på to dages udstilling i Göteborg til MyDog Show. Det var en oplevelse og ikke sidste gang. Begge dage fik Tinke exc. plac 3 med CK i championklassen.

SÅ kom Corona.... Og det hele har stået stille siden. Vi nyder skovturene, men der er pt ingen arrangementer. Øv...

Til gengæld er Vega blevet parret med Orla (Giddygold Sky and Snow) og hvis alt går vel skulle vi gerne have hvalpe i uge 27. Vi ved endnu ikke om hun er drægtig, men vi håber og krydser fingre!!

Der er ualmindelig stor efterspørgsel på hundehvalpe for tiden, så selvom vi endnu ikke ved om Vega er drægtig, har vi allerede haft mange henvendelser fra familier der søger en hundehvalp.

Nyheder 2019

d. 17.08.2019 - NKK utstilling, Lillehammer, Norge

Vi har været på en lille ferie i Norge. Vi havde kun Tinke med - de andre 3 blev passet hos familie. Turen gik til Øyer, og lørdag d. 17. august kørte vi til Lillehammer for at udstille Tinke. Det var simpelthen så dårligt vejr og det var mudret og vådt over det hele. Resultatet er heller ikke pralende, men vi kunne ikke gøre det bedre :-)
Hun fik excellent og blev 2. vinder med CK i championklassen med en super fin kritik.

d. 20.07.2019 - Golden jubilæumsudstilling i Karup

Vi har været til jubilæumsudstilling i Karup :-) Tinke var tilmeldt, vandt championklassen med CK og blev 3. bedste tæve :-) Det var en super hyggelig dag i godt selskab.

Der var også powerpoofer mesterskab, som blev afholdt af Dummyshoppen. Den bestod af 5 apporteringsposter med dummylauncher. Både Hodja, Vega, Tinke og Tjalfe prøvede kræfter med mesterskabet og Tjalfe vandt tilmed en dummy for hurtigste hund :-)


Tinke under bedømmelsen


Her står Laust med Brian (DKCH NUCK Falkirk's Show Off)

d. 29.06.2019 - Golden tripplearrangement

Jeg var skueleder på Golden Retrievers tripplearrangement, så jeg var ikke selv på med hundene. Michael stillede til gengæld både Tinke og Tjalfe på UWT i åben klasse. De gjorde det ganske fint, men inkasserede begge et 0 på en af posterne. Derfor kunne ingen af dem bestå. Men vi ved hvad der skal arbejdes videre på :-)

d. 01.06.2019 - DRK udstilling i Gørlev

DRK afholdt dobbeltudstilling i Gørlev. Vi havde kun tilmeldt Tinke om lørdagen, hvor der til gengæld var 2 udstillinger. På begge udstillinger fik hun exc. og vandt championklassen med CK og på eftermiddagsudstillingen blev hun også 3. bedste tæve.

d. 10.05.2019 - Nordisk udstilling i Roskilde

TINKE ER BLEVET DANSK CHAMPION!! Sikke en dag! Jeg havde fået lokket Marlene og Brian (Falkirk's Show off) med en tur til Nordisk DKK udstilling i Roskilde. Med sidste udstillings resultater i bagagen og med en hund der ikke er i fuld pels, så var forventningerne i forhold til resultater ikke i top.

Jeg fik lov at handle Brian, som fik en fantastisk kritik og efterfølgende blev bedste han og BIM med sit første nordiske cert, YEAH!

Efterfølgende skulle Tinke i ringen og selvfølgelig startede en gigantisk regnbyge!

Men sørme om ikke dommeren var ret vild med hende! Hun endte nemlig som bedste tæve og BIR med CERT og nordisk CERT!

Det var så vildt! Det jeg kun har turde drømme om - at Tinke er blevet DKCH.

Behøver jeg skrive, at turen hjem til Jylland pludselig ikke var så lang alligevel???

 

 

 

d. 20.04.2019 - Golden udstilling i Bække

Vi har været til golden udstilling i Bække, men det var nu ikke lige vores dag. Der var både en formiddags- og en eftermiddagsudstilling. Tinke var tilmeldt begge udstillinger og Vega var tilmeldt om eftermiddagen. Tinke er stadig ikke i pels, så jeg var godt klar over at vi ikke havde de største chancer. Men hun fik VG og blev 4 vinder i brugshundeklassen på begge udstillinger. Vega fik VG om eftermiddagen.

d. 10.02.2019 - DRK udstilling i Taulov

 

d. 05.01.2019 - Vinterskue i Århus

Vi blev spurgt om vi vil med til skue i Århus. Da Tinke har valgt at smide al pelsen, fik jeg trimmet og vasket Vega i stedet. Hun er nu blevet ret pæn efter det sidste kuld hvalpe. Hun blev fremvist af Marlene og fik excellent og blev 2.vinder i åben klasse med en fin kritik.
Jeg selv have fornøjelsen af at fremvise den sødeste lille hvalp fra Kennel Falkirk's. Han venter på at skulle til Norge og imens han venter kan han ligeså godt få set den store verden. Han gjorde fin figur og fik SL, 1. vinder og BIM Baby.

 

d. 01.01.2019 - Et nyt år er startet

Et nyt år er startet. Den sidste formiddag i 2018 brugte vi på stranden i selskab med gode venner. Den første dag i 2019 brugte vi på en skøn gåtur i blæsevejr. Nu skal året til at planlægges. Ingen tvivl om, at der kommer til at stå udstillinger på programmet i et forsøg på at få det sidste cert på Tinke og muligvis skal Vega også udstilles. Derudover skal Tjalfe til at i åben klasse på WT så det bliver spændende.